„Žino, kaip kovoti. Jis pats subombarduos Maskvą.“ Gali būti nenuspėjamos pasekmės (Video)  ()

Jo veiksmų nuspėti neįmanoma.



© На ру́сском языке (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=6K_mSEwTgdw&list=PLHyVHgSRJtOqHuUiMdOP6ofFM618yFcC2&index=1

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„24 kanalo“ televizijos laidų vedėjas Michailo Šeitelmano paklausė, ar D. Trumpo užsienio politika gali kardinaliai pasikeisti ir ar pasirašyta sutartis tarp Bideno ir Zelenskio nebus nutraukta. Politikos strategas nuoširdžiai atsakė, kad D. Trumpo veiksmų nuspėti neįmanoma, tačiau aišku viena: iš jo galima tikėtis bet ko.

Michailo Šeitelmano interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

„Jei kalbėtume apie Trumpą, tai yra rizika, o ne tiesiog grėsmė. Koks skirtumas? Grėsmė yra tada, kai tikrai žinai, kad gali tikėtis tik neigiamo poveikio. Ko tikėtis iš Trumpo, aš tiesą sakant, nežinau, nes, stebėdamas jo valdymo stilių, jo kalbos stilių, suprantu, kad jei jis taps JAV prezidentu, tai turės mums visiškai nenuspėjamų pasekmių: jie gali pasisukti lygiai 180 laipsnių kampu“, – savo požiūrį išsakė publicistas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Portabilus Android projektorius, išmanusis laikrodis, PC pelė, 3D spausdintuvai ir planšetės
1977

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Zeblaze Btalk 3 Pro“ - ką tik pristatytas išmanusis laikrodis

2) „Machenike M7 Pro“ - kompiuterinė pelė

3) „SkyEcho FreeONE“ - portabilus Android projektorius

4) „KINGROON KLP1“ - 3D spausdintuvas

5) „N-One NPad X1“ - 16+128GB, 11 colių 2K ekrano Android 13 planšetė su dėklu ir ekrano apsauga

6) „KINGROON KP3S 3.0“ - 3D spausdintuvas

Išsamiau

Tada Michailas Šeitelmanas išsakė netikėtą mintį: „Gali būti, kad jis pats subombarduos Maskvą, reaguodamas į tai, kad Putinas atsisako ką nors daryti ar įgyvendinti. Jis tai rimtai gali padaryti.  Jis juk priekaištauja Bidenui ne todėl, kad jis palaiko Ukrainą ir kariauja su Rusija, bet kad už tai, kad jis „neteisingai kovoja“ su Rusija, kad jiems reikia kovoti kitaip. Trumpas sako, kad žino, kaip kovoti, ir sako, kad Bidenas nemoka kovoti“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(10)
(63)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()