„Tapo netinkami kovai.“ Rusų košmaras tęsiasi  ()

Nemažai Z kanalų pateikia prieštaringą informaciją apie tai, kokios jėgos kontroliuoja agregatų gamyklą.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=811544197825327&set=pcb.811544237825323

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Agregatų gamyklos teritorijoje yra iki 20 likviduotų ir gyvų okupantų, skelbia ISW.

Putino armija tęsia puolimo mūšius Charkivo srityje, tačiau tuo pat metu patiria didelių gyvosios jėgos nuostolių.

Birželio 15–16 dienomis kovos užfiksuotos Hlybokės, Vovčansko ir Tychės srityse. Tuo pačiu metu Z kanalai rašo apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontratakas pirmųjų dviejų gyvenviečių srityje.

ISW analitikai nusprendė išanalizuoti situaciją šioje fronto atkarpoje per pastarąsias 24 valandas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, lietuvių rekomenduojami LiFePO4 akumuliatoriai, suktukai, šlifuokliai ir kt. (Video)
2105 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW04A“ - pripučia SUP irklentė

2) „LANPWR“ - 12V 100Ah LiFePO4 aukščiausios klasės akumuliatorius

3) „Drillpro“ - 20V suktukas, su dviem baterijomis, įkrovikliu

4) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis su 2 baterijomis

5) „INSE 6“ - belaidis dulkių siurblys

6) „Bakeey“ - 30000mAh išorinė baterija, įkraunama ir nuo saulės

Išsamiau

Taigi, Charkivo pajėgų grupės atstovas Jurijus Povchas sakė, kad okupantai iš 138-osios motorizuotosios brigados nesėkmingai kovoja prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas.

Tuo pat metu Rusijos gynybos ministerija bando iš mūšio lauko išvesti 25-osios motorizuotosios brigados ir 83-iosios desantininkų brigados karius, kurie dėl didelių nuostolių tapo netinkami kovai.

Vovčansko srityje veikia 128-osios motorizuotosios brigados ir „Aid“ grupės kariai, o Hlybokės rajone prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas kovoja okupantai iš 11-ojo tankų pulko.

 

Geolokacijos vaizdinė medžiaga parodė Rusijos ginkluotųjų pajėgų veržimąsi į agregatų gamyklos teritoriją. Rusijos ir Ukrainos šaltiniai ir toliau teikia prieštaringus pranešimus apie situaciją pačioje gamykloje.

Birželio 15 d. užfiksuoti geografiniai vaizdai parodė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų antskrydžius šiaurės vakarinėje gamyklos dalyje, kurią kontroliuoja okupantai.

Kai kurie Ukrainos šaltiniai rašo, kad dalis priešo armijos į gamyklos teritoriją spėjo patekti gegužės 13 d., kai tik prasidėjo mūšiai dėl miesto. Nuo to laiko jie tariamai kontroliavo prieigą prie gamyklos iš šiaurės.

 

Nuo birželio 1 d. Ukrainos ginkluotosios pajėgos perėmė gamyklos kontrolę, o nuo birželio 6 d. iki birželio 14 d. priešas sustiprino savo buvimą pačioje gamykloje.

Ukrainos karo korespondentas Konstantinas Mašovecas sakė, kad šiandien gamykloje nuo viso pasaulio izoliuota iki 200 okupantų – tiek gyvų, tiek žuvusių ir sužeistų.

Nemažai Z kanalų taip pat pateikia prieštaringą informaciją apie tai, kokios jėgos kontroliuoja agregatų gamyklą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(0)
(40)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: