[ŽT] „Tai daroma tik prieš ataką“. Rogozinas kelia paniką  ()

Buvęs „Roskosmos“ vadovas dabar gyvenantis Rusijos okupuotoje Zaporižios srities dalyje Dmitrijus Rogozinas sėja paniką tarp rusų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-18 [ŽT] „Tai daroma tik prieš ataką“. Rogozinas kelia paniką  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rogozinas praneša, kad dabar ukrainiečių vadinamieji „Baba Jaga“ dronai-bombonešiai naktį užsiima neįprasta veikla – vietoj to, kad mėtytų sprogstamuosius užtaisus ant rusų galvų, jie dėlioja prieštankines minas ant kelių už rusų pozicijų.

„Baba Jaga“ vardu vadinami dideli daugkartiniai dronai, galintys nešti pakankamai didelius krovinius. Rusus jie daužo net ir minosvaidžio minomis, modifikuotomis prieštankinėmis minomis ar specialiai jiems sukurtomis bombomis. Tačiau „Baba Jaga“ dronai, tokie kaip ukrainiečių „Vampire“, gali dėti ir prieštankines minas, taip kurdami spąstus rusams, kurie tam tikrus kelius laiko saugiais, o po nakties ten randa minų.

Pasak Rogozino, neįprasta tai, kad ukrainiečių „Baba Jaga“ dabar daro tik tai – dėlioja minas. Pasak jo, tai „dažniausiai daroma prieš puolimą“. Rogozinas ir anksčiau stebėjo ukrainiečių dronus, neslėpdamas nuostabos, kad jų danguje virš rusų pozicijų yra tiek daug. Dabar, atrodo, jis baiminasi, kad ukrainiečiai kažką ruošia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(58)
(1)
(57)

Komentarai ()

Susijusios žymos: