Laikas palankus ne Rusijai. „Technika, ginkluotė, F-16...“ Ką skelbia Syrskis (Foto)  (1)

Priešas bando prasiveržti pro ukrainiečių gynybą.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laikas nėra palankus Rusijos Federacijos okupacinėms pajėgoms. Tokią nuomonę savo „Telegram“ kanale išsakė vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Oleksandras Syrskis.

Anot jo, Rusijos ginkluotosios pajėgos vis dar veržiasi į Ukrainos gynybos pajėgų pozicijas Kupjansko, Pokrovsko ir kitomis kryptimis. Priešas bando prasiveržti pro ukrainiečių gynybą ir perimti kontrolę svarbiose reljefo srityse, kurios turi įtakos fronto stabilumui.

[Mažiausia kaina istorijoje] Tik 11,99€ už nuostabių galimybių išmaniąją vaizdo stebėjimo kamerą: 1080P, spalvotas naktinis filmavimas, judesio davikliai, signalizacija, APP ir kt.
2522 8

Mažiausia kaina istorijoje

Galioja tik pirmiems 100 vnt.

Fantastiškai geras funkcionalumas

Išsamiau

„Priešas sutelkia savo pagrindines pastangas Pokrovsko kryptimi, kur sutelkta didžioji dalis jo smogiamųjų brigadų ir pulkų“, – rašo generolas.

Kartu Syrskis pažymi, kad Rusijos politinė ir karinė vadovybė žino, jog ateinantis didelis kiekis Vakarų technikos ir ginkluotės, įskaitant lėktuvus F-16, padės Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms ne tik išlyginti situaciją fronte, bet ir  išstumti priešą. Laikui bėgant rusų įsibrovėlių sėkmės tikimybė mažės.

 

„Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybė šiuo metu deda visas pastangas kovinių operacijų intensyvumui ir geografijai plėsti, siekdama maksimaliai išeikvoti mūsų karius ir neleisti pereiti prie puolimo veiksmų“, – pabrėžė vadas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(1)
(72)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: