[ŽT] Atšaukiamas Putino orderis ir areštas. Kas vyksta  ()

Bus padaryta išimtis.



© AKIpress news (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=8Nhita3Qi-s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atšaukiamas Putino orderis ir areštas. Tarptautinio Baudžiamojo Teismo (TBT) orderio buvimas tokių Šveicarijos organizuojamų renginių laikotarpiu Putino atžvilgiu nebus aktyvus. Tai pasakė Šveicarijos prezidentė Viola Amherd spaudos konferencijoje po Taikos viršūnių susitikimo.

Specialus rinkinukas tik nuo 15€! „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuokliai, robotai siurbliai ir Bluetooth pakabukai-ieškikliai (Video)
1308 1

Specialus rinkinukas

Labai ribotas kiekis

Iš Vokietijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Xiaomi BT Thermometer 2“ - temperatūros ir drėgmės matuokliai, 4 vnt.

2) Bluetooth pakabukai-ieškikliai, 4 vnt.

3) „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“ robotas

Išsamiau

Žurnalistų paklausta, ar Šveicarija būtų įsipareigojusi sulaikyti V. Putiną, prezidentė nurodė, kad bus padaryta išimtis, siekiant užtikrinti asmeninį Rusijos prezidento dalyvavimą.

„Jei politinio veikėjo buvimas įvykyje iš tikrųjų būtinas, tuomet galima padaryti išimtį. Beje, derybų dėl taikos Ukrainoje procesas su Rusija būtų būtent toks. Bet tai turėtų nuspręsti Vyriausybė“, – apibendrino ji.

 

Šveicarijos lyderės žodžius patvirtino ir šalies užsienio politikos departamento vadovas Ignazio Cassis. Jis pažymėjo, kad tai gali būti suorganizuota.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(295)
(-223)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: