„Pirmą kartą nuo 2000 m.“ Kur ir ko susiruošė Putinas  ()

Tęs pradėtą darbą.


Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas
© klimkin (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/putin-the-president-camera-russia-889784/

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-18 „Pirmą kartą nuo 2000 m.“ Kur ir ko susiruošė Putinas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas išvyko vizito į Šiaurės Korėją ir Vietnamą. Kelionės pas ilgamečius partnerius nedažnos, nes jam tenka susidurti su naujais iššūkiais kare su Ukraina. Taip rašoma „Bloomberg“ straipsnyje.

Remiantis pirmadienį paskelbtais Kremliaus pareiškimais, V. Putinas birželio 18 – 19 d. lankysis Šiaurės Korėjoje, o birželio 19 – 20 d. vyks į Vietnamą.

Kelionė į Šiaurės Korėją bus pirmoji V. Putino kelionė nuo 2000 metųJi rengiama tuo metu, kai Kim Jong Uno režimas, kaip įtariama, siunčia raketas ir milijonus šovinių, kad padėtų V. Putinui brutaliai pulti Ukrainą. Kadangi Kyjivas dabar gauna milijardų dolerių vertės naujų ginklų iš JAV ir Europos sąjungininkių, Rusijos proveržio galimybė mažėja“, – rašo leidinys.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Kelioniniai šaldytuvai-šaldikliai, pjūklai, beprotiškai pigūs garso stiprintuvai ir robotai siurbliai (Video)
2090

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Mudiro“ - kelioniniai 35/55 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

2) „VIOLEWORKS“ - 2000W galios akumuliatorinis pjūklas be baterijų

3) „Darmoshark M3“ - kompiuterinė pelė

4) „Liectroux L200“ - dulkių siurblys, 2in1 plovimas ir siurbimas

5) „Sunbuck AV-660BT“ - 2000W garso stiprintuvas

6) „AGSIVO“ - belaidė uodų lempa-gaudyklė

Išsamiau

Leidinys primena, kad Šiaurės Korėja turi vienas didžiausių artilerijos ir ginklų atsargas, suderinamas su sovietmečio sistemomis, kurios dislokuotos Ukrainos fronto linijose. Tuo pat metu palydovinės nuotraukos rodo, kad ginklų tiekimas įgavo pagreitį po to, kai Kim Jong Unas rugsėjo mėnesį apsilankė Rusijos ginklų gamyklose. Tuo pat metu Maskva ir Pchenjanas neigė, kad ginklai yra gabenami, nors yra daug įrodymų, kad jie siunčiami.

 

Manau, kad Kimas ir Putinas tęs pradėtą darbą ten, kur jį baigė, kai Kim Jong Unas 2023 m. rugsėjo mėn. lankėsi Rusijoje, ir sieks toliau gerinti dvišalius santykius daugelyje, jei ne visose srityse“, – sakė „38 Šiaurės programos“ Stimsono centro vyriausioji bendradarbė Rachel Mignon Lee.

Pasak ekspertės, tai gali reikšti, kad vadovai atnaujins 2000 m. priimtą susitarimą ir į jį įtrauks griežtesnes formuluotes dėl bendradarbiavimo karinėje ir saugumo srityje.

Kol tęsis karas Ukrainoje, Šiaurės Korėjos ir Rusijos santykiai išliks tvirti. Kaip santykiai atrodys pasibaigus karui Ukrainoje, prognozuoti sunkiau“, – sako ekspertė.

 

Taip pat „Bloomberg“ rašo, kad V. Putino vizito Vietname užmojai greičiausiai bus mažesni, nors šalis sieja dešimtmečius trunkantys ryšiai nuo Sovietų Sąjungos laikų. 

„Vietnamo ir Rusijos santykiai išliko glaudūs, o Maskva taip pat yra pagrindinė Vietnamo energetikos sektoriaus dalyvė. Bendra Vietnamo ir Rusijos įmonė „Vietsovpetro“ valdo vieną didžiausių šalies naftos telkinių, kuris veikia jau apie keturis dešimtmečius“, – priduria straipsnio autorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(8)
(-5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()