„Gamyklos ir amunicijos sandėliai.“ Ugnyje skęsta ištisi regionai (Video)  ()

Ukrainos dronai atakavo taikinius trijuose Rusijos regionuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žvalgyba surengė bepiločių savižudžių orlaivių išpuolius prieš objektus Rusijos Belgorodo, Lipecko ir Voronežo srityse, įskaitant plieno gamyklą ir amunicijos sandėlį.

Naktį Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausios žvalgybos valdybos (GUR) dronai-kamikadzės atakavo karinius objektus Belgorodo, Lipecko ir Voronežo srityse.

Liga“ šaltinis pažymėjo, kad Novolipecko metalurgijos gamykla ir vietinė traktorių gamykla buvo tarp taikinių, į kuriuos buvo nukreipti bepiločiai orlaiviai. Abi gamyklos naudojamos kariniams tikslams.

Rusijos gynybos ministerija teigė, kad nakties metu virš Belgorodo, Voronežo ir Lipecko sričių buvo sunaikinti šeši dronai.

Praėjusią naktį socialinių tinklų vartotojai iš Rusijos Lipecko srities pranešė apie drono ataką vietinėje Novolipecko metalurgijos gamykloje.

Po naktinės orlaivio atakos birželio 17 d. virš gamyklos buvo numušti du bepiločiai orlaiviai, apgadinę vamzdyną viename iš skyrių, aukų nebuvo, pranešė Rusijos „Telegram“ kanalas „Astra“.

 

Birželio 17 d. rytą Belgorode kilo didelis gaisras. Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerija teigė, kad gaisras kilo amunicijos sandėlyje ir vėliau buvo užgesintas. Ukrainos žiniasklaida rašo, kad buvo smūgis į šaudmenų sandėlį. 

 

Naktį oro gynybos pajėgos Rusijos Voronežo srityje tariamai aptiko ir sunaikino du bepiločius, o apie aukas ar žalą nepranešama, tvirtino regiono gubernatorius Aleksandras Gusevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(0)
(34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: