„Netrukus karas persikels į ES teritoriją.“ Pranašiška žinia iš Vokietijos  ()

Vokietija įspėja Europą.


Karas
Karas
© Міністерство оборони України (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=640974358215020&set=pb.100069073844828.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei Vakarų sąjungininkai ir toliau nerems Ukrainos, karas netrukus persikels į Europos Sąjungos ir NATO teritoriją, teigia Vokietijos užsienio reikalų ministrė Annalena Baerbock, rašo „Süddeutsche Zeitung“.

Vokietija nuo 2022 m. remia Ukrainą, kuri priešinasi Rusijos agresijai. Neseniai Berlynas nusiuntė Kyjivui naują pagalbos paketą, kurį sudaro 20 šarvuotų pėstininkų kovos mašinų MARDER, dešimt kartu su Danija įsigytų tankų „Leopard 1 A5“ su atsarginėmis dalimis ir jiems skirta amunicija; sistema IRIS-T SLM ir sistema IRIS-T SLS; trys raketinės artilerijos sistemos HIMARS ir daugiau kaip 21 000 vienetų 155 mm artilerijos sviedinių.

[EU+Kuponai] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)
1770

Nuostabūs apžvalgininko vertinimai

Ypatingai žema kaina

Specialūs kuponai

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Išsamiau

„Beveik neįmanoma apskaičiuoti, kiek mums kainuotų, jei savo laisvę ir saugumą tektų ginti patiems. Galiausiai viskas susiveda į vieną dalyką: parama Ukrainai taip pat laiko karą toliau nuo mūsų pačių“, – neseniai duotame interviu teigė A. Baerbock.

 

Ministrė pažymėjo, kad blogėjanti padėtis Ukrainoje gali lemti naują pabėgėlių antplūdį.

„Pralaimėjimas būtų pražūtingas – laisvai Ukrainai ir laisvai Europai. Štai kodėl šaliai reikia daugiau paramos“, – sakė A. Baerbock.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(86)
(7)
(79)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()