„Išmetė rusų technologijas. Kuria savo.“ Kas nutiko „geriausiam“ Rusijos tankui  ()

Indija yra viena iš nedaugelio šalių, nusprendusių įsigyti rusiškus tankus T-90.


T-90MS
T-90MS
© Vitaly V. Kuzmin (CC BY-SA 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:T-90MS_at_Engineering_Technologies_2012_%286%29.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šalyje net gaminama licencijuota T-90M versija.

Pasirodo, dabar vietiniai indų inžinieriai nusprendė visas svarbiausias rusų sukurtas elektronines sistemas pakeisti savomis. Modernizuota indiška tanko versija pavadinta T-90 Mk-III.

Indija ir Rusija susitarimą dėl minėtų tankų (net 464 vnt.) gamybos pasirašė 2019 m. lapkritį. Indijos gamintojams prireikė daugiau nei 3,5 metų, kad pristatytų pirmąją 10 T-90 Mk-III partiją. Planuose numatoma, kad likę 454 tankai T-90 Mk-III bus pristatyti per ateinančius 5 metus.

[Mažiausia kaina istorijoje] Tik 11,99€ už nuostabių galimybių išmaniąją vaizdo stebėjimo kamerą: 1080P, spalvotas naktinis filmavimas, judesio davikliai, signalizacija, APP ir kt.
2522 8

Mažiausia kaina istorijoje

Galioja tik pirmiems 100 vnt.

Fantastiškai geras funkcionalumas

Išsamiau

Panašiai kaip ir rusiškas originalas, T-90 Mk-III ginkluotas 125 mm lygiavamzdžiu pabūklu. Teoriškai T-90M „Proryv“ yra pažangiausias Rusijos masinės gamybos tankas.

Indija išlieka didžiausia ginklų importuotoja pasaulyje. Jau kurį laiką stebimas vietos valdžios siekis apriboti prekybinius ryšius su Rusija.

 

Tačiau visiškai atsiriboti nuo Kremliaus neįmanoma dėl kelių priežasčių, visų pirma dėl jau galiojančių sutarčių, poreikio įsigyti atsarginių dalių rusiškai įrangai, ir baimių dėl dar glaudesnių Maskvos ir Pekino santykių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(0)
(10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()