[ŽT] „Mūšiai keliasi į pagrindinę gatvę.“ Yra labai gerų žinių. Kas nutiko fronte  (0)

Yra gerų žinių.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=813730367606710&set=pcb.813730467606700

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos turi gerų žinių iš Charkivo srities. Jiems pavyko išsiveržti į priekį Hlybokes gyvenvietėje Charkivo srityje. Apie tai savo „Telegram“ kanale „Oficer+“ birželio 18 d. pranešė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas šaukiniu „Alex“.

[Mažiausia kaina istorijoje] Tik 11,99€ už nuostabių galimybių išmaniąją vaizdo stebėjimo kamerą: 1080P, spalvotas naktinis filmavimas, judesio davikliai, signalizacija, APP ir kt.
2522 8

Mažiausia kaina istorijoje

Galioja tik pirmiems 100 vnt.

Fantastiškai geras funkcionalumas

Išsamiau

„Hlybokes gyvenvietėje Charkivo kryptimi yra teigiamų aspektų, pamažu, diena iš dienos, vaikinai šioje gyvenvietėje valo naujas gatves ir namus. Mūšiai tęsiasi pagrindinėje gatvėje“, – informavo jis.

 

Ukrainos gynėjas pažymėjo, kad šioje fronto dalyje sėkmingai dirba 13-osios brigados „Chartija“ kariai ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 92-osios brigados kariai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(3)
(81)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (0)

Susijusios žymos: