„Didelės problemos rusams.“ Partizanai skelbia įspūdingą žinią (Foto)  ()

Rusija patiria labai didelių nuostolių mūšio lauke ir tuos nuostolius jai vis sunkiau kompensuoti.


Ukraina greitai bus antroji didžiausia CAESAR haubicų naudotoja pasaulyje
Ukraina greitai bus antroji didžiausia CAESAR haubicų naudotoja pasaulyje
© Dshv.mil.gov.ua (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Nexter_caesar_8x8_ukraine_dshv_03.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų nuostoliai Ukrainoje akivaizdžiai yra labai dideli. Bet tuo pačiu Rusijos ginklų pramonė turi problemų, nes trūksta dalių. Iš dalies taip yra dėl Vakarų taikomų sankcijų.

Ukrainos partizaninio judėjimo „Ateš“ agentas, kaip pranešama, veikiantis vienoje iš Rusijos korporacijos „Rostec“ įmonių, atskleidė, kad jau trūksta komponentų karinėms mašinoms gaminti.

[Mažiausia kaina istorijoje] Tik 11,99€ už nuostabių galimybių išmaniąją vaizdo stebėjimo kamerą: 1080P, spalvotas naktinis filmavimas, judesio davikliai, signalizacija, APP ir kt.
2522 8

Mažiausia kaina istorijoje

Galioja tik pirmiems 100 vnt.

Fantastiškai geras funkcionalumas

Išsamiau

„Dėl nuolatinių tarptautinės bendruomenės pastangų įgyvendinti sankcijų režimą Rusija praranda galimybę naudotis teisinėmis spragomis ir importuoti komponentus kariniams produktams. Tai veda prie gamybos, mašinų modernizavimo ir remonto sunkumų“, – praneša „Ateš“.

„Rostec“ gamina karinę techniką ir, kaip praneša partizanai, patiria sunkumų pirmiausia ugnies valdymo, navigacijos ir komunikacijos sistemų gamyboje. Tai yra, dėl sankcijų sunkiau gaminti elektroniką. Nors tie komponentai pristatomi kaip rusiški, juose yra daug importuojamos elektronikos, kurią iki šiol Rusija gaudavo per sąjungininkes. Tačiau tarptautinei bendruomenei didinant pastangas stiprinti Rusijai taikomas sankcijas, ginkluotės gamybos efektyvumas Rusijoje mažėja.

 

„Ateš“ nenurodo, kokias konkrečias mašinas labiausiai paveikia šios problemos, tačiau nurodytos sistemos įprastai montuojamos tankuose, pėstininkų kovos mašinose. Navigacijos sistemų gamybos sutrikimai gali paveikti kone visas ginklų sistemas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(33)
(0)
(33)

Komentarai ()