„Apsupta 71-oji brigada.“ Rusija tiesiog ūžia. Ukraina pradėjo puolimą  ()

Ukrainiečiai pradėjo puolimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-21 „Apsupta 71-oji brigada.“ Rusija tiesiog ūžia. Ukraina pradėjo puolimą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kovotojai daro pažangą Charkivo kryptimi, praneša „focus.ua“. Keli „Telegram“ kanalai vienu metu praneša, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos „valo“ Glubokoje ir Lukjancy gyvenvietes. Tačiau tebėra įtempta padėtis Vovčanske, vakariniame pranešime rašo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Generalinis štabas.

„Charkivo srityje tęsiasi finalinės kovos dėl Glubokoje ir Lukjancy išvalymo, situacija dar neaiški, bus galima ką nors konkretaus pasakyti, kai vaikinai pagaliau galės įsitvirtinti, bet tai vyks artimiausiomis dienomis“, – rašo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų leitenantas, šaukiniu „Aleksas“.

Dar keli „Telegram“ kanalai taip pat praneša apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmę šia kryptimi, tačiau be detalių.

Nurodoma sudėtinga situacija Vovčansko kryptimi, kur, kaip prognozuoja pranešimų autoriai, priešas pritrauks rezervus.

Karininkas „Aleksas“ paneigia informaciją apie 71-osios atskirosios brigados apsupimą, apie kurią rašė visa Rusijos propagandinė žiniasklaida. Ir patvirtina, kad kovos gyvenamuosiuose rajonuose tęsiasi.

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Generalinis štabas praneša, kad situacija Pokrovsko kryptimi išlieka karščiausia. Preliminariais duomenimis, agresoriaus nuostoliai šiandien šia kryptimi siekė apie 180 žuvusių ir sužeistų okupantų. Nuo paros pradžios įvyko 113 karinių susirėmimų. Ukrainos ginkluotosios pajėgos atmušė keturis išpuolius prieš Vovčanską, o dar du susirėmimai tęsiasi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(205)
(9)
(196)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: