„Mes pralaimėsime šį karą.“ Drebinanti žinia. Kas nutiko 3-iajai šturmo brigadai  (2)

Rusija nesiruošia sudaryti jokių taikos sutarčių su Ukraina, nes šiuo karo etapu jai sekasi.


Dmytro Kucharčiukas
Dmytro Kucharčiukas
© Ekrano kopija | https://focus.ua/uk/voennye-novosti/653040-zaraz-mi-prograyemo-cyu-viynu-kombat-3-ji-oshbr-pro-situaciyu-na-fronti

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos valdžia turėtų pakeisti požiūrį į mobilizaciją ir tada kariuomenei nekils problemų dėl naujų žmonių trūkumo. Jei tai nebus padaryta, teritorijos ir toliau bus prarastos, žmonės žus, o Ukrainai kils pavojus pralaimėti karą.

Tai pareiškė 3-iojo bataliono šturmo brigados vadas Dmytro Kucharčiukas.

Kucharčiukas paaiškino, kad šiuo metu 3-ioji šturmo brigada patiria kovotojų trūkumą, nors praėjusį mėnesį kreipėsi apie 1000 kandidatų.

[Mažiausia kaina istorijoje] Tik 11,99€ už nuostabių galimybių išmaniąją vaizdo stebėjimo kamerą: 1080P, spalvotas naktinis filmavimas, judesio davikliai, signalizacija, APP ir kt.
2522 8

Mažiausia kaina istorijoje

Galioja tik pirmiems 100 vnt.

Fantastiškai geras funkcionalumas

Išsamiau

Anot jo, bėda ta, kad brigada nebuvo įtraukta į prioritetinio papildymo sąrašą. Tokia situacija gali turėti „biurokratinių priežasčių“, ir jis tikisi, kad ji išsispręs.

Vado teigimu, yra ir kitas mobilizacijos resurso šaltinis – biuro darbuotojai. Tačiau tam, kad šie žmonės kariautų, reikia pokyčių: valstybės požiūrio ir žmonių mentaliteto pokyčių. Jeigu taip neatsitiks, tuomet Ukrainai tikrai grės pralaimėti karą, pažymėjo karininkas.

 

„Jei taip neatsitiks, jei nebus padarytos išvados, nebus dirbama su klaidomis, pralaimėsime šį karą“, – teigia Dmytro Kucharčiukas.

Kucharčiuko teigimu, dabartiniai žmonių ir teritorijų praradimai rodo, kad Ukraina pralaimės karą.

„Taip, dabar mes pralaimime šį karą. Tai akivaizdu. Mes prarandame teritorijas, prarandame geriausius žmones.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(17)
(68)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)