Rusija sudarė karinę sąjungą. Bus bendras Ukrainos puolimas  ()

Šiuo metu Putinas vieši Pchenjane, kur glėbesčiuojasi su Kim Jong Unu, tikriausiai į ausį jam šnibždėdamas padėkas už jo kariams Ukrainoje suteiktą amuniciją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-20 Rusija sudarė karinę sąjungą. Bus bendras Ukrainos puolimas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai, kad Šiaurės Korėja ginklais ir amunicija remia Rusiją, yra prastai slepiama paslaptis. Tūkstančiai konteinerių karinės paramos išvyko iš Šiaurės Korėjos į Rusiją. Rusija, nors ir apsimeta karine galiūne, turi pasikliauti Irano ir Šiaurės Korėjos parama.

Dabar Putinas vieši Pchenjane. Ten jis padėkojo už paramą, o Kim Jong Unas pagyrė jo žudikišką karą Ukrainoje. Kim Jong Unas netgi pareiškė, kad Putinas išlaiko globalų strateginį stabilumą, ir išreiškė solidarumą su Rusijos valdžia ir kariais.

Kim Jong Unas ir Putinas taip pat pasirašė svarbų karinį susitarimą.

Rusija ir Šiaurės Korėja įsipareigojo padėti viena kitai karinės agresijos atveju.

Tai, iš esmės, yra iš Zelenskio knygos nukopijuotas žingsnis, nes Ukraina dabar su skirtingomis užsienio šalimis pasirašo saugumo garantijų susitarimus. Tačiau kartu tai – galutinis Šiaurės Korėjos karinės pagalbos įteisinimas.

 

Putinas ir Kim Jong Unas taip pat sutarė statyti tiltą per Tumangano upę, bendradarbiauti sveikatos apsaugos ir mokslo srityse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(25)
(-21)

Komentarai ()