[ŽT] Bailiai ir nevykėliai. Rusai cenzūravo Europos futbolo čempionato rungtynes (Video)  ()

Kadangi Rusija nėra normali šalis, jai nėra leidžiama varžytis Europos futbolo čempionate ir kituose didžiuosiuose tarptautiniuose sporto renginiuose. Jai nuo to labai skauda, ypač kai tai griauna tam tikras iliuzijas apie Rusijos vietą pasaulyje.



© कार (CC BY-SA 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:2024_UEFA_EURO_Trophy_Tour_in_Berlin#/media/File:UEFA_EURO_2024_Trophy_Tour_in_Berlin_(S+U-Bahnhof_Berlin_Hauptbahnhof)_(EM_Masko

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos televizija vis dar bando įtikinti savo žiūrovus, kad ne visos šalys jų nekenčia. Tačiau keiksmai Rusijai yra girdimi visur.

Kad ir Europos futbolo čempionate, kuriame Rusija nebuvo laukiama. Ten Sakartvelo – Turkijos mače nuskambėjo tokia ir Lietuvoje gerai žinoma skanduotė:

Specialus rinkinukas tik nuo 15€! „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuokliai, robotai siurbliai ir Bluetooth pakabukai-ieškikliai (Video)
1308 1

Specialus rinkinukas

Labai ribotas kiekis

Iš Vokietijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Xiaomi BT Thermometer 2“ - temperatūros ir drėgmės matuokliai, 4 vnt.

2) Bluetooth pakabukai-ieškikliai, 4 vnt.

3) „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“ robotas

Išsamiau

Keikiamas, žinoma, Putinas. Tai tiesioginės transliacijos metu išgirdo ir rusijos televizijos žiūrovai. Tačiau Rusijai tai netinka, todėl jie iš karto ėmė stengtis pašalinti šį vaizdo įrašą iš interneto. Rusijos televizija kelia pretenzijas dėl autorinių teisių, jei tik įrašą lydi rusų komentatorių balsai. Tikslas, žinoma, yra vienas – kad tik tų keiksmų neišgirstų rusai, kurie galvoja, kad jų nemėgsta tik priešiškai nusiteikę politikai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(33)
(3)
(30)

Komentarai ()