„Dabar suprantu, kad jie tikrai išprotėjo“ (Video)  ()

„Putinas kelia ultimatumą, kuris negali būti įvykdytas.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-21 „Dabar suprantu, kad jie tikrai išprotėjo“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos politikas ir visuomenės veikėjas Dmitrijus Gudkovas interviu su Aleksejumi Gomonu, kurį galima žiūrėti „YouTube“ kanale „V gostiach u Gordona“, išsakė nerimą keliančią prognozę, susijusią su naujuoju Putino ultimatumu.

Prisiminkime, kad Taikos viršūnių susitikimo išvakarėse Putinas paskelbė savo „taikos planą“, kuris apima besąlygišką Ukrainos Donecko, Luhansko, Chersono ir Zaporižios regionų atsisakymą, narystę NATO ir visų sankcijų prieš Rusiją atšaukimą.

„Prieš šį ultimatumą maniau, kad jie (rusai – red.) dar ne visiškai išprotėję, bet dabar suprantu, kad jie tikrai išprotėjo“, – pripažino Gudkovas. „Putinas kelia ultimatumą, kuris negali būti įvykdytas, jis siekia pereiti į kitą konfrontacijos lygį. Jis nesitiki jokių kompromisų ir yra pasirengęs naujam eskalavimo etapui“.

Sunku pasakyti, kas bus toliau, nes Putinas sandėliuose neturi nieko, išskyrus branduolines galvutes, pažymėjo analitikas. Tačiau bet kuriuo atveju į Rusijos prezidento žodžius reikia žiūrėti rimtai, nes, matyt, jis iš tikrųjų gali nuspręsti panaudoti taktinius branduolinius ginklus.

 

„Jaučiu, kad Putinas gali neteisingai įvertinti situaciją. Jis gali manyti, kad Vakarai yra neryžtingi, ir šis neapsisprendimas tikrai matomas daugelyje sprendimų ir daugeliu klausimų, be to parama Ukrainai krenta sociologiniu lygiu. Dabar labai svarbu, kaip elgsis diplomatai ir kariškiai, kokius signalus jam perduos uždarais kanalais“, – apibendrino Gudkovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(11)
(66)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: