[ŽT] „Jie kaupia rezervus Rumunijoje. Syrskis kažką ruošia.“ Laukia didelė staigmena  ()

Buvęs „Roscosmos“ vadovas Dmitrijus Rogozinas dabar savo dienas leidžia okupuotoje Zaporižios srities dalyje, kur skaičiuoja ukrainiečių dronus ir bando nuspėti ukrainiečių veiksmus.



© Armyinform.com.ua (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rm-70_mlrs_ukraine_110th_mb_2024_05.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-21 [ŽT] „Jie kaupia rezervus Rumunijoje. Syrskis kažką ruošia.“ Laukia didelė staigmena  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš kelias dienas Rogozinas pareiškė, kad ukrainiečių dronų taktika staiga pasikeitė. Didieji „Baba Jaga“ dronai-bombonešiai, pasak jo, nustojo atakuoti rusus ir apsiriboja tik prieštankinių minų dėliojimu užfrontės keliuose. Rogozino manymu, taip ukrainiečiai daro tik prieš puolimą. Kurio jis akivaizdžiai bijo.

Rogozinas dabar teigia, kad ukrainiečiai stengiasi minomis užkirsti kelią rusų rotacijai ir apriboti rusų galimybes permesti rezervus jei to prireiktų. Jis mato ir daugiau ženklų, kad ukrainiečiai ruošiasi puolimui. Pasak Rogozino, ukrainiečių aktyvumas Dnipro salose, atakos prieš aerodromus ir oro gynybos sistemas Krymo pusiasalyje, elektros tinklų pažeidimai rodo, kad ukrainiečiai Charsono ir Zaporižios srityse ruošiasi žengti pirmyn.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, 4K vaizdo registratoriai, išmanieji elektros jungikliai, ant kaklo pakabinami mini ventiliatoriai, automobilio diagnostikos įrenginiai ir kt.
2140 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW03B“ - pripučia SUP irklentė

2) „iMars X22“ - automobilinis 4K vaizdo registratorius

3) „RMDZT-1PNL“ - išmanusis elektros jungiklis

4) Ant kaklo pakabinamas mini ventiliatorius

5) „LANPWR“ - 12V 100Ah LiFePO4 aukščiausios klasės akumuliatorius

6) „Konnwei KW906“ - automobilio diagnostikos įrenginys

Išsamiau

„Syrskis nenori pakartoti savo pirmtako likimo ir rudenį išeiti į atsargą. Jam reikia keršto, ir dėl asmeninės savisaugos. Kilęs iš Vladimiro srities, baigęs Maskvos aukštąją mišrių ginklų pajėgų vadovavimo mokyklą, jis, kaip draugas tarp svetimų ir svetimas tarp savų, draskys ir valgys žemę, kad tik įrodytų, kad yra labiau ukrainietis nei patys ukrainiečiai“, - rašo Rogozinas.

Jis teigia, kad ukrainiečiai mažiau šaudė ne todėl, kad jiems trūko amunicijos, bet todėl, kad jie kaupė rezervus atakai. Pasak jo, ginklai ir amunicija buvo kaupiami ir Rumunijoje. „Tikiuosi, kad klystu. Bet jei jie ateis, mūsų žmonės bus pasiruošę juos sutikti“, - drąsiu bandė apsimesti Rogozinas.

 

Ar ukrainiečių kontrpuolimas Chersono ir Zaporižios srityse yra realus? Anksčiau ar vėliau ukrainiečiai ten turės dar kartą bandyti žengti į priekį. Tačiau kažin, ar Rogozinas gali matyti to ženklus. Ukrainiečiai visada minuoja rusų naudojamus kelius. Be to, atakos prieš oro gynybos sistemas ir aerodromus Kryme greičiau yra pasiruošimas F-16 atėjimui nei Zaporižios kampanijos dalis. Kita vertus, ukrainiečiai tikrai bando sustiprinti savo buvimą Dnipro salose, norėtų ten įsirengti minosvaidžių pozicijas. Rusai Chersono ir Zaporižios srityse yra gerai įsikasę, bet jei ukrainiečiai turės pakankamai šarvuotos technikos ir amunicijos, kodėl jie neturėtų pabandyti didinti spaudimo toms linijoms?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(50)
(11)
(39)

Komentarai ()

Susijusios žymos: