[ŽT] „2000 karių apsupti...“ Kas nutiko Avdijivkos fronte  ()

Avdijivkoje kovų intensyvumas buvo didžiausias per visą karo istoriją.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© ZSU (atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=814081960904884&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mūšyje dėl Avdijivkos, Donecko srityje, 3-iojo bataliono šturmo brigada buvo pačiame mieste ir dešimt dienų sulaikė rusus. Apie mūšių sudėtingumą kalbėjo brigados vadas Dmytro Kucharčiukas.

„Sulaikėme priešą 10 dienų. Ir mes supratome, kad jei kristume, 1500-2000 Ukrainos karių grupė būtų visiškai apsupta. Ir tai buvo pati sunkiausia operacija“, – sakė Kucharčiukas.

[EU+Kuponai] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)
1770

Nuostabūs apžvalgininko vertinimai

Ypatingai žema kaina

Specialūs kuponai

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Išsamiau

Anot jo, tai buvo sunkiausias atsitraukimo manevras.

Jis pažymėjo, kad prieš Ukrainos karius veržėsi 7 rusų brigados, kovų intensyvumas buvo didžiausias per visą karo istoriją. Ukrainiečiams buvo sunku, bet jie turi kuo didžiuotis.

 

Jis pridūrė, kad viena brigada negali kovoti prieš septynias, ypač tokiomis priemonėmis, kokias tuo metu naudojo priešas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(5)
(87)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()