Sudėtingiausia Ukrainos kariuomenės operacija. „Supratome, kad 1500-2000 karių grupė bus visiškai apsupta“  ()

„Tai visada siejama su pabėgimu“.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© tprzem (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/soldier-the-war-the-army-conflict-4768757/

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-20 Sudėtingiausia Ukrainos kariuomenės operacija. „Supratome, kad 1500-2000 karių grupė bus visiškai apsupta“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai sugebėjo paleisti valstybinę FPV dronų gamybą, tačiau elektroninės kovos sistema anksčiau ar vėliau juos visiškai nugalės ir bus grįžta prie klasikinio karo.

Tokį įsitikinimą interviu „Ukrainskaja pravda“ išreiškė Trečiosios šturmo brigados antrojo bataliono vadas Dmytro Kucharčukas. Jis pridūrė, kad nežino, kada tai įvyks, „tačiau kiekvienam veiksmui yra atoveiksmis“. „Tačiau su „Orlanais“ mes dar neišmokome kovoti“, – sakė jis. 

Be to, Kucharčukas kalbėjo apie Rusijos valdomų aviacinių bombų paskirtį. „Jų funkcija yra kitokia – ji turi įbauginti ir atkirsti užnugarį. Su valdomomis aviacinėmis bombomis rusais priekinėse linijose dažniausiai neveikia, nes galima pataikyti į savus“, – sakė kariškis.

[EU+Kuponai] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)
1770

Nuostabūs apžvalgininko vertinimai

Ypatingai žema kaina

Specialūs kuponai

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Išsamiau

„Jas numeta užnugaryje, stengiasi atkirsti kelius, užnugario miestelius, esančius iki 30 km atstumu. Tai „bauginimo“ funkcija, ji atlieka tam tikrą vaidmenį, bet nepasakyčiau, kad lemiamą“, – atskleidė detales Kucharčukas.

Jis nemano, kad valdomos aviacinės bombos yra kritinis ginklas, nes kritiniai okupantų ginklai yra jų artilerija ir pėstininkai. „Turėdami tiek artilerijos ir pėstininkų, jie kritiškai mus spaudžia. Šios bombos yra pagalbinė priemonė“, – pažymėjo jis.

 

Kucharčukas taip pat kalbėjo apie savo bataliono darbą. Jis pažymėjo, kad jo kariai Avdijivkoje priešą užlaikė 10 dienų. „Supratome, kad jei spruksime, pusantro-dviejų tūkstančių ukrainiečių karių grupė bus visiškai apsupta. Ir tai buvo, ko gero, sudėtingiausia Ukrainos kariuomenės operacija, nes tada mano batalionas turėjo daryti atsitraukimo manevrą. Kodėl tai buvo sunkiausia? Todėl, kad bet koks atsitraukimo manevras visada siejamas ne su atsitraukimu, o dalinio pabėgimu“, – dalijosi detalėmis kariškis.

 

Jis taip pat išsakė nuomonę, kad Ukrainos kontrpuolimas, kuris turėjo prasidėti praėjusios vasaros pradžioje, nepavyko dėl ginklų. „Ukrainos kontrpuolimas nepavyko, nes ginklai, kurie turėjo būti perduoti (kalbu ne apie mūsų brigadą), buvo perduoti visai neaišku kam. Dėl to Ukrainos kontrpuolimas tapo neįmanomas“, – sakė kariškis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(3)
(61)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: