Rusijos viltys blėsta. Jie jau laukia Ukrainos pergalės  (1)

NATO laukia Ukrainos pergalės.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=813832900929790&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltųjų rūmų pareigūnas Johnas Kirby pabrėžė, kad Jungtinės Valstijos padeda Ukrainai laimėti karą prieš Rusijos agresiją, nurodydamas, kad JAV prezidentas Joe Bidenas ir kitos šalys pasirašė dvišalį saugumo susitarimą su Ukraina dėl ilgalaikės paramos Ukrainos gynybai, praneša „Euromaidan Press“.

Pasak JAV nacionalinio saugumo tarybos strateginės komunikacijos koordinatoriaus Johno Kirby, Ukraina pirmiausia turi laimėti vykstantį karą prieš Rusijos agresiją ir tik tada galės prisijungti prie NATO.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, 4K vaizdo registratoriai, išmanieji elektros jungikliai, ant kaklo pakabinami mini ventiliatoriai, automobilio diagnostikos įrenginiai ir kt.
2131 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW03B“ - pripučia SUP irklentė

2) „iMars X22“ - automobilinis 4K vaizdo registratorius

3) „RMDZT-1PNL“ - išmanusis elektros jungiklis

4) Ant kaklo pakabinamas mini ventiliatorius

5) „LANPWR“ - 12V 100Ah LiFePO4 aukščiausios klasės akumuliatorius

6) „Konnwei KW906“ - automobilio diagnostikos įrenginys

Išsamiau

„Aljansas [NATO] ir Jungtinės Valstijos, be abejo, kalbėjo apie tai, ir pirmiausia jie [Ukraina] turi laimėti šį karą“, – sakė J. Kirby birželio 17 d. Baltųjų rūmų spaudos konferencijoje.

Kirby pabrėžė, kad JAV daro viską, kas įmanoma, kad užtikrintų Ukrainos pergalę kare.

Jis teigė, kad net ir pasibaigus karui Ukraina vis dar susidurs su didelėmis grėsmėmis saugumui dėl ilgos sienos su Rusija.

 

Siekdamas spręsti šią problemą, JAV prezidentas Joe Bidenas G7 aukščiausiojo lygio susitikime pasirašė dvišalį saugumo susitarimą su Ukraina ir prisijungė prie 14-15 kitų šalių, teikiančių ilgalaikę paramą Ukrainos gynybos pramonės bazei.

Šis susitarimas padės Ukrainai apsiginti ir kartu vykdyti būtinas reformas, pavyzdžiui, kovoti su korupcija, kurios būtinos kiekvienai šaliai, siekiančiai įstoti į NATO.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(4)
(110)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)