„Užimti bet kokia kaina.“ Tai įsakymas. Kas vyksta  ()

Priešas suintensyvino puolimą.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=814563890856691&set=a.229159252730494

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant didelių nuostolių, priešas nenustoja vykdyti puolimo operacijų, bandydamas paimti Časiv Jarą – karys teigia, kad Rusijos armija gavo įsakymą užimti miestą bet kokia kaina.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys Kyrylo Sazonovas per „Apostrof“ televiziją kalbėjo apie situaciją Časiv Jare ir Rusijos Federacijos nuostolius šia kryptimi.

Jis pasakė, kad priešas suintensyvino puolimą Časiv Jaro kryptimi. Sazonovas mano: Rusijos armija gavo įsakymą bet kokia kaina užimti miestą:

„Pastaruoju metu priešas vėl suaktyvino puolimo operacijas Časiv Jaro kryptimi, atrodo, kad jų tikslas yra bet kokia kaina prispausti Ukrainos gynybos pajėgas.“

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Planšetės, monstriniai 250W įkrovikliai, kampiniai šlifuokliai, mobilūs šaldytuvai, siurbliai ir kt. (Video)
2624 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-25/2024-07-15

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Alldocube iPlay 50 Mini Pro“ planšetė - tobulas kainos ir kokybės santykis

2) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis, pasirenkamas baterijų skaičius

3) „Blitzwolf BW-S26“ - 250W galios 8-nių jungčių įkroviklis

4) „VIOLEWORKS“ - 2000W galios akumuliatorinis pjūklas be baterijų

5) „Mudiro“ - kelioniniai 35/55 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

6) „Blitzwolf 868H“ - 160W galios 5-ių jungčių įkroviklis, su belaidžiu įkrovimu

7) „INSE I5“ - 600W laidinis siurblys

Išsamiau

Karys kalbėjo apie situaciją šia kryptimi, pažymėdamas, kad šturmo operacijos tęsiasi jau savaitę: „Šturmai vyksta jau savaitę be atokvėpio ir be pertraukų. Jie šturmuoja patį Časiv Jaro rajoną, bando prasibrauti į Novij mikrorajoną. Netoliese vyksta nuolatiniai mūšiai prie Kliščijivkos, Andrijivkos, Ivanivskės ir Kalynivo. Lenda ir iš Bohdanivkos.“

Anot jo, priešas, gavęs galimą įsakymą paimti Časiv Jaro, reguliariai naudoja KAB ir raketas: „Yra daug atakų su raketomis ir KAB. Matosi, kad rusų vadams buvo duotas įsakymas bet kokia kaina užimti Časiv Jarą, kurį jie planavo užfiksuoti dar gegužę, o dabar jau birželio antra pusė“.

 

 

Tokios aktyvios puolimo operacijos, pasak Sazonovo, brangiai kainuoja Rusijos kariams:

Kiekvienas puolimas rusams brangiai kainuoja dar prieš jiems pradedant tiesiogiai šturmuoti mūsų pozicijas, nes rusai, norėdami pradėti puolimą, turi pereiti per mūsų artilerijos, minosvaidžių ir dronų kovos zoną“.

Tačiau net nepaisant didelių nuostolių, kaip pastebi kariškis, priešas bando veržtis į priekį:

„Nepaisydami artinantis prie mūsų pozicijų gausiai prarandamos technikos ir personalo, įsibrovėliai vis dar bando veržtis į priekį“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(115)
(18)
(97)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: