„Sulaikyti prezidentą.“ Skelbiamas aliarmas. Rusija bando smogti kelioms šalims iš karto  (1)

Rusija sugalvojo dar vieną būdą, kaip sudaryti sąlygas potencialiai agresijai.


Maskva
Maskva
© Andrew Shiva ( CC BY-SA 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Moscow_Kremlin_at_night_(2001)_02.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija kaltina Ukrainos kariuomenės pareigūnus nusikaltimais už akių, taip parodydama, kad atsisako pripažinti Ukrainos suverenitetą. Ji taip pat įtraukė NATO pareigūnus į ieškomų asmenų sąrašus už „Rusijos įstatymų pažeidimus“ savo šalyse, taip sudarydama sąlygas potencialiai agresijaipranešė JAV įsikūręs Karo studijų institutas (ISW)

Birželio 18 d. Rusijos vidaus reikalų ministerija (MVD) į Rusijos ieškomų asmenų sąrašą įtraukė buvusį Ukrainos gynybos ministro pavaduotoją Piotrą Mechedą ir buvusį Ukrainos generalinio štabo viršininko pavaduotoją Viktorą Bokijų. Ji apkaltino juos karo nusikaltimais jiems nedalyvaujant už teisėtus karo veiksmus.

Specialus rinkinukas tik nuo 15€! „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuokliai, robotai siurbliai ir Bluetooth pakabukai-ieškikliai (Video)
1454 1

Specialus rinkinukas

Labai ribotas kiekis

Iš Vokietijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Xiaomi BT Thermometer 2“ - temperatūros ir drėgmės matuokliai, 4 vnt.

2) Bluetooth pakabukai-ieškikliai, 4 vnt.

3) „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“ robotas

Išsamiau

Ataskaitoje taip pat pranešama, kad „Rusijos MVD anksčiau absurdiškai įtraukė į Rusijos ieškomų pareigūnų sąrašą daugybę pareigūnų iš daugumos NATO valstybių narių, esančių jos vakariniame flange, už įvairių Rusijos įstatymų pažeidimus, nors pareigūnai buvo savo šalyse, kuriose Rusijos įstatymai neturi jurisdikcijos“.

Panašiai Rusijos pareigūnai į savo ieškomų asmenų sąrašą laikinai įtraukė ir nurodė sulaikyti Ukrainos prezidentą Volodymyrą Zelenskį, Ukrainos sausumos pajėgų vadą generolą leitenantą Oleksandrą Pavliuką ir buvusį Ukrainos prezidentą Petro Porošenką dėl tariamo Rusijos įstatymų pažeidimo, nors šie pareigūnai nebuvo Rusijoje, teigia „Euromaidan Press“.

 

ISW vertinimu, Rusijos sprendimas įtraukti Vakarų pareigūnus į ieškomų asmenų sąrašą už Rusijos federalinių įstatymų pažeidimus ne Rusijoje yra dalis jos pastangų pažeisti NATO valstybių narių suverenitetą ir pateisinti galimą būsimą Rusijos agresiją prieš NATO.

 

„Kremliaus vykdomas Ukrainos kariškių ir politinės vadovybės, dalyvaujančių visiškai teisėtame gynybiniame kare prieš užsienio jėgos invaziją, persekiojimas, prilygstantis vietiniams teroristams, pabrėžia ilgalaikį Rusijos įsitikinimą, kad Ukrainos valstybė neegzistuoja ir neturėtų egzistuoti kaip atskiras nuo Rusijos politinis darinys“, – pranešė ISW.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(24)
(-15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)