„Arsenalas yra platus.“ Kremlius grūmoja apsiputojęs  (1)

Zacharova užsiminė apie Vakarų valstybėms priklausantį turtą.



© Baku TV | RU (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=3FYgKMe-uOw

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija grasina JAV ir kitoms civilizuotoms šalims, kurios paskelbė apie Rusijos turto konfiskavimą. Liūdnai pagarsėjusi Rusijos užsienio reikalų ministerijos pranešėja Marija Zacharova sakė, kad jos šalis savo kontroliuojamoje teritorijoje turi „didelius Vakarų turto kiekius“, praneša „Dialog.UA“, remdamasi „Reuters“.

Norite žinoti, ar jūsų namų oras gali sukelti vėžį? Tokio matuoklio Lietuvoje nerasite nei su žiburiu
2937 3 2

Super gera kaina

Ribotas kiekis

Itin geras funkcionalumas

Išsamiau

„Rusija turi daug Vakarų lėšų ir turto, kuris yra mūsų jurisdikcijoje, ir visa tai gali būti Rusijos keršto ir keršto politikos objektas“, – sakė ji.

Kartu piktoji Rusijos užsienio reikalų ministerijos pranešėja neatskleidė šių „atsakomųjų“ veiksmų pobūdžio, tačiau kartu pažymėjo, kad „politinių ir ekonominių atsakomųjų priemonių arsenalas yra platus“.

 

Zacharova užsiminė apie Vakarų valstybėms priklausantį turtą, kurį Kremlius gali „nacionalizuoti“, jei JAV ar kitos šalys imsis pajamų iš įšaldyto Rusijos turto, kad suteiktų paskolas Ukrainai.

Kaip žinoma, nemažai civilizuotų šalių dėl diktatoriaus Putino vykdomo agresyvaus karo prieš Ukrainą įšaldė ar įvedė kitokius apribojimus užsienyje esančiam Rusijos turtui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(48)
(-39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)