„Surinko viską, ką galėjo.“ Artėja košmaras. „Časikui bus sunku“  ()

Artimiausi keli mėnesiai fronte bus labai karšti.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=814967717482975&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artimiausi keli mėnesiai fronte bus labai karšti. Rusija sukaupė pajėgas ir ruošiasi padaryti proveržį, ko gero, Donbase. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys, žinomas slapyvardžiu „Bachmutskij Demon“, apie tai perspėjo ukrainiečius.

Anot kario, Rusijos ginkluotosios pajėgos jau suformavo „šoko kumščius“ ir ruošiasi itin aktyviems puolimo veiksmams. manoma, kad Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas vyko į Šiaurės Korėją prašyti papildomų sviedinių siuntų šiai operacijai.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, 4K vaizdo registratoriai, išmanieji elektros jungikliai, ant kaklo pakabinami mini ventiliatoriai, automobilio diagnostikos įrenginiai ir kt.
2293 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW03B“ - pripučia SUP irklentė

2) „iMars X22“ - automobilinis 4K vaizdo registratorius

3) „RMDZT-1PNL“ - išmanusis elektros jungiklis

4) Ant kaklo pakabinamas mini ventiliatorius

5) „LANPWR“ - 12V 100Ah LiFePO4 aukščiausios klasės akumuliatorius

6) „Konnwei KW906“ - automobilio diagnostikos įrenginys

Išsamiau

„Py****i (Rusijos kariai – red.) suformavo kelis „šoko kumščius“ ir mes viską, ką sukaupė per šiuos 2–3 mėnesius, kad pasiektų persilaužimą fronte. Atrodo, kad tai yra paskutinis jų pasispardymas prieš kažką, nes jie tikrai surinko viską, ką galėjo, kalbant apie žmones ir įrangą. Ir Putinas, regis, šiam proveržiui pasiėmė papildomos amunicijos (šaudmenų – red.)“, – kalbėjo karys.

Jis pabrėžė, kad artimiausi mėnesiai Ukrainos gynybos pajėgų kariams bus labai sunkūs. Pagrindinė užduotis yra išlaikyti gynybos liniją.

 

„Rytai bus pagrindinė vieta... Časikui (Časiv Jaras – red.) bus sunku“, – sakė „Bachmutskij Demon“.

Jis patikslino, kad rusai panaudojo Vovčanską, kad atitrauktų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pajėgas iš tų vietovių, kuriose yra numatytas tikras proveržis. Rusijos ginkluotosios pajėgos tęsia karines operacijas mieste tik tam, kad jame išlaikytų ukrainiečių rezervus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(30)
(-22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: