[ŽT] Kažkas netikėto. Rusijos gynybos ministras prakalbo apie karių grįžimą namo (Video)  ()

Sergejų Šoigu pakeitęs naujasis Rusijos gynybos ministras Andrejus Belousovas tapo pirmuoju aukšto rango Rusijos politiku, užsiminusiu apie karių grįžimą namo iš Ukrainos. Ir jis rimtai.



© Ekrano nuotrauka

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Belousovas apžiūrinėjo Rytų karinėje apygardoje statomus barakus. Kadangi tas vizitas buvo filmuojamas, Belousovas sekė rusų kultūros tradicijas ir bandė apsimesti griežtu vadovu – jis sakė, kad viskuo rūpinasi asmeniškai ir grasino baudžiamąja atsakomybe, jei statybos vėluos. Jis uždavinėjo paviršutiniškus klausimus, vaizdavo rimtą ir griežtą vadovą. Nieko naujo.

Bet tada Belousovas pasakė šį tą netikėto – jis atskleidė, kad statybos negali vėluoti, nes kariai greitai ten grįš. Ne atvyks, o būtent grįš. Mat 155-oji brigada, kurios kariams ten statomi barakai, šiuo metu, pasak paties Belousovo, „sėkmingai kovoja mūšių zonoje“. „Viskas priklauso nuo rangovo, bet pirmas etapas privalo būti baigtas be atidėliojimų. Žmonės dabar pradės grįžti, viskas turi būti paruošta“, sakė Belousovas.

Specialus rinkinukas tik nuo 15€! „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuokliai, robotai siurbliai ir Bluetooth pakabukai-ieškikliai (Video)
1308 1

Specialus rinkinukas

Labai ribotas kiekis

Iš Vokietijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Xiaomi BT Thermometer 2“ - temperatūros ir drėgmės matuokliai, 4 vnt.

2) Bluetooth pakabukai-ieškikliai, 4 vnt.

3) „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“ robotas

Išsamiau

 

Žinoma, nereikėtų į tai žiūrėti perdėtai rimtai. Belousovas greičiausiai nesuprato, ką kalba. Jis ką tik buvo išmokęs, kas numatyta pirmajame statybų etape ir bandė apsimesti, kad tuo rūpinasi asmeniškai. Tačiau jis grįžtančius karius paminėjo dukart. Šoigu ir pats Putinas labai atsargiai rinko žodžius, kad niekada nepaminėtų karių grįžimo į nuolatines dislokacijos vietas, o Belousovas viename susitikime tai padarė du kartus. Tai galėtų reikšti Charkivo avantiūros pabaigą, bet net ir tada kariai nebūtų siunčiami taip toli į rytus – Rusija juos pasilaikytų arčiau kitų dalinių paramai. Todėl sunku pasakytų, apie ką kalbėjo naujasis Rusijos gynybos ministras. Tie barakai greičiau statomi naujiems kariams, kuriuos Rusija bandys surinkti, kad atkurtų kraujyje nuskendusias pajėgas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(72)
(17)
(55)

Komentarai ()