Jie turi net F-35 analogą. Ką gaus Ukraina  ()

„Blogio ašis yra nubrėžta.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo?fbid=815165030796577&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų Korėja svarstys galimybę tiekti ginklus Ukrainai, nes Šiaurės Korėja ir Rusija pasirašė abipusės gynybos paktą karo atveju.

Ką tiksliai Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali gauti iš Pietų Korėjos? Tinklalapis Charter97.org apie tai paklausė Ukrainos karo analitiko, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininko Petro Černycho:

„Jie tikrai turi superginklą“. Tai didžiulis dalykas, pradedant nuo 155 mm artilerijos. Pavyzdžiui, lenkiška „Krab“  turi korėjietišką važiuoklę.

Lenkai su Pietų Korėja pasirašė beveik 10 milijardų dolerių sutartį dėl haubicų ir puikaus tanko „Juodoji pantera“ tiekimo. Korėjiečiai turi net F-35 analogą – KF-21.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Tik 53€ už Android planšetes, energijos stotelės, garso stiprintuvai, endoskopai ir kt. (Video)
2030 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30/2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „N-ONE NPad Y1“ planšetė - puikios kainos ir kokybės modelis

2) „POPDEER S500“ - 500W, 518,4Wh portabili energijos stotelė

3) „Sunbuck AV-660BT“ - 2000W garso stiprintuvas

4) „BlitzWolf BW-CS7“ - belaidis HDMI siųstuvas-imtuvas

5) Puikios kainos endoskopas (5 arba 10 metrų ilgio)

6) „Drillpro“ - 18V 520Nm smūginis veržliasukis, be baterijų

Išsamiau

Atkreipiu dėmesį, kad visame pasaulyje garsi automobilių korporacija „Hyundai“ taip pat yra ir ginklų gamintoja. Ji gamina įvairią įrangą, jau nekalbant apie mikroelektroniką.

– Ar bus tiesioginiai pristatymai iš Pietų Korėjos į Ukrainą?

— Greičiausiai bus taip, kaip buvo su amerikiečiais. Korėjiečiai amerikiečiams perdavė daugybę sviedinių, kad jie papildytų atsargas, o jie juos jau perdavė mums. Korėjos santykių su Kinija filosofija yra labai sudėtinga. Abejoju, ar bus tiesioginiai pristatymai.

 

Bet, santykinai kalbant, Lenkija jau pasirašė sutartį, pasipildė ir gali perduoti dalį įrangos (sovietinės ar amerikietiškos) Ukrainai.

Beje, dėl Putino kelionės į KLDR. Blogio ašis yra nubrėžta, ji cementuojama, parodoma kad jie pasiruošę kelti statymus. Ir neabejoju, kad statymai kils.

Blokai suformuoti: „pasauliniai pietai“ ir „pasaulinė šiaurė“. Susirėmimas tarp jų jau prasidėjo. Tik klausimas, kuo viskas baigsis. Dabar to niekas negali numatyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(3)
(36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()