„Tai pakeis visą karo eigą.“ Sensacija. 5 galingiausia kariuomenė stoja į Ukrainos pusę  ()

Sprendimas gali pakeisti karo eigą Ukrainoje.


Pietų Korėja svarstys mirtinų ginklų tiekimo Ukrainai uždraudimo teisėtumą
Pietų Korėja svarstys mirtinų ginklų tiekimo Ukrainai uždraudimo teisėtumą
© ROK Ministry of National Defense's public work is used according to Korea Open Government License (KOGL) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Promotional_booklet_of_the_Republic_of_Korea_Armed_Fo

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų Korėja svarstys mirtinų ginklų tiekimo Ukrainai uždraudimo teisėtumą, pranešė patarėjas nacionalinio saugumo klausimais Chang Ho-jin. Tai pakeis visą karo eigą, rašo „Wirtualna Polska“.

Chang Ho-jin pridūrė, kad Seulas smerkia trečiadienį Rusijos ir Šiaurės Korėjos pasirašytą susitarimą dėl abipusės „neatidėliotinos“ karinės pagalbos. Iki šiol Pietų Korėja Ukrainai teikė tik humanitarinę pagalbą.

„Vyriausybė reiškia rimtą susirūpinimą ir smerkia Šiaurės Korėjos ir Rusijos pasirašytą Visuotinės strateginės partnerystės susitarimą, kuriuo siekiama stiprinti karinį ir ekonominį bendradarbiavimą. Planuojame persvarstyti ginkluotės paramos Ukrainai klausimą“, – sakė Chang Ho-jin per spaudos konferenciją prezidento kanceliarijoje.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Tik 53€ už Android planšetes, energijos stotelės, garso stiprintuvai, endoskopai ir kt. (Video)
1939 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30/2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „N-ONE NPad Y1“ planšetė - puikios kainos ir kokybės modelis

2) „POPDEER S500“ - 500W, 518,4Wh portabili energijos stotelė

3) „Sunbuck AV-660BT“ - 2000W garso stiprintuvas

4) „BlitzWolf BW-CS7“ - belaidis HDMI siųstuvas-imtuvas

5) Puikios kainos endoskopas (5 arba 10 metrų ilgio)

6) „Drillpro“ - 18V 520Nm smūginis veržliasukis, be baterijų

Išsamiau

Jis paaiškino, kad Seulas išlaikys strateginį dviprasmiškumą dėl ginklų, kurie galėtų būti teikiami Kyjivui, rūšių.

„Yra daugybė paramos ginklais variantų, nesvarbu, ar jie būtų mirtini, ar ne. Yra daug tiksliųjų ginklų, kurie nėra tiesiog mirtini ginklai“, – sakė Chang Ho-jin.

 

Pietų Korėja yra didelė artilerijos šaudmenų, kurių Ukrainai jau kelis mėnesius trūksta, gamintoja. Šioje Azijos šalyje gaminami 155 mm kalibro šoviniai galėtų būti ypač vertingi. Tai standartinė amunicija, naudojama daugelyje NATO įrangos, kuri buvo išsiųsta į frontą padėti Ukrainai.

Ne mažiau svarbu ir tai, kad Pietų Korėja turi visų oro gynybos lygių – žemos, vidutinės ir aukštesnės – sistemų. Be kita ko, ji turi KP-SAM nešiojamąsias priešlėktuvines raketų sistemas, panašias į lenkiškas „Grom“ ar „Piorun“. Be jų, Pietų Korėja taip pat turi švediškus velkamus 40 mm kalibro „Bofors L-70“ pabūklus ir pažangiausias KM-SAM „Block-II“ („Cheongung II“) bei JAV „Patriot“ sistemas, įskaitant naujausią PAC-3 versiją.

 

Pietų Korėjos sunkiąją šarvuotąją techniką pirmiausia sudaro savaeigės haubicos K9 „Thunder“ su L52 kalibro 155 mm patrankomis, taip pat K1, K1A2, M48 „Patton“, K2 „Black Panther“ ir kelių tipų posovietiniai tankai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(193)
(10)
(183)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()