„30 prieš 1.“ Blėsta rusų viltys. Jie bus nesustabdomi  (0)

Buvo įvertintos Rusijos galimybės ir jos daug vilčių neteikia.


F-16 naikintuvas
F-16 naikintuvas
© Tech. Sgt. Michael R. Holzworth (CC0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:F-16_Fighting_Falcon_Preflight_Checks_-_100223-F-3431H-281.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netrukus virš Ukrainos pasirodys naikintuvai F-16. Jų tiesioginis varžovas bus moderniausios konstrukcijos Rusijos naikintuvas Su-57. Ar šioje dvikovoje kuri nors mašina gali pasigirti pranašumu? Tai įvertino amerikiečių pilotas, pulkininkas, likęs JAV karinių oro pajėgų rezerve, Jeffrey Fisher, rašo „Wirtualna Polska“.

„Rusijos AWACS analogas – A-50 – buvo numuštas. Dėl to rusų lakūnams nepatogu skraidyti, nes jie nepakankamai gerai mato orą. Maskva mano, kad turi daug lėktuvų ir jie yra pasirengę kovai, bet aš statau už F-16, – sako J. Fisher. – Oro mūšyje laimi tas orlaivis, kuris turi pranašumą greičio, manevringumo ir duomenų kiekio atžvilgiu“, – argumentuoja savo nuomonę jis.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Fantastiški RC automobiliai, žaidimų pulteliai, „Xiaomi“ išorinės baterijos, laboratoriniai maitinimo šaltiniai, šakotuvai ir kt. (Video)
1081 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30/2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „MJX HYPER GO“ - puikūs RC automobiliukai

2) „8BitDo Ultimate C“ - žaidimų pultelis

3) „WANPTEK“ - laboratoriniai maitinimo šaltiniai

4) „LDNIO SE2337“ - 5 jungčių 2500W šakotuvas

5) „Xiaomi PB2030MI“ - 20000 mAh išorinė baterija

6) „Lenovo Thinkplus Air H6“ - išmanusis 1080P vaizdo projektorius

Išsamiau

Eksperto teigimu, vakarietiškų mašinų pranašumas yra ir tas, kad jos skirtos kovai 30 prieš vieną.

„Tai ne tik pats naikintuvas F-16, bet ir daugybė pagalbinių įrenginių: perspėjimo ir valdymo sistema ore, degalų papildymo sistema, bendra radarų sistema taikiniams sekti, nuotolinio stebėjimo orlaivis dideliame aukštyje, jutikliai virš piloto galvos ir „Patriot“ radarai ant žemės. Tai nauda pilotui“, – aiškina J. Fisher. Tai darydamas jis pabrėžia, kad rusams iki šiol nepavyko įrodyti, jog jie turi tokių pajėgumų.

 

Tačiau verta pažymėti, kad galimi Su-57 sunkumai susidūrus su F-16 nėra vieninteliai, su kuriais susidurs rusai. Svarbu tai, kad Rusija šiuo metu gali turėti tik apie 10 tinkamų kovai Su-57, o ukrainiečiai turėtų gauti daugiau kaip 60 JAV naikintuvų F-16.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(329)
(10)
(319)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (0)