„Pasirašė. Putinas savo rankomis ją padarė Ukrainos sąjungininke“ (Video)  ()

Į ką įsivėlė Putinas.



© kremlin (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vladimir_Putin_September_5,_2022_(cropped).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ivanas Jakovina pranešė ukrainiečiams svarbią naujieną: „Dabar pakalbėkime apie tai, kaip Ukraina ateityje galės tobulinti ne tik savo dronus, bet ir visus kitus ginklus. Faktas yra tas, kad dabar Ukraina, matyt, gaus tiesioginę prieigą prie Pietų Korėjos gynybos ir aukštųjų technologijų. Anksčiau ši šalis Rusijos ir Ukrainos karo atžvilgiu laikėsi neutralios pozicijos, tačiau dabar Putinas savo rankomis ją padarė Ukrainos sąjungininke.

Ivano Jakovinos nuomonę galima rasti „YouTube“ kanalo „Radio NV“ vaizdo įraše.

„Palaimino“ pats Putinas. Politikos apžvalgininkas kalbėjo apie tai, į ką Putinas šį kartą įsivėlė: „Vakar kalbėjau apie tai, kaip Rusijos diktatorius iš tikrųjų įsitraukė į vis dar nebaigtą karą tarp Šiaurės ir Pietų Korėjos, kai pasirašė susitarimą dėl karinio aljanso su KLDR.  Iš tikrųjų, kas atsitiko? Putinas tapo atsilikusios, laukinės totalitarinės Šiaurės kariniu sąjungininku kovoje su itin išsivysčiusiais, demokratiškais Pietumis. Taip Pietūs tapo Ukrainos sąjungininke“.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
1737

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Įtariu, kad Putinas pagalvojo: popieriai, kuriuos jis pasirašys Šiaurės Korėjoje, kaip įprasta, bus nieko verti, niekas į juos nekreips dėmesio: pasirašė ir pasirašė. Tačiau Pietų Korėja į šiuos dokumentus pažiūrėjo labai rimtai ir su dideliu susirūpinimu: Pietų Korėjai labai nepatiko faktas, kad Putinas oficialiai tapo Kim Jong Uno kariniu sąjungininku. Juk Kim Jong Unas neslepia savo svajonių apie Pietų Korėjos sunaikinimą ir visišką likvidavimą bei šios šalies prisijungimą prie savo pragariškos diktatūros“, – pažymėjo žurnalistas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(112)
(4)
(108)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: