Pabėgo 2 Rusijos raketiniai laivai. Rusai apstulbę  ()

Iš Sevastopolio pabėgo du rusų raketiniai laivai.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Mil.ru (CC BY 4.0) | https://en.wikipedia.org/wiki/Bora-class_corvette#/media/File:%C2%AB%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D1%83%D0%BC%C2%BB.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai apstulbę. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karinės jūrų pajėgos papasakojo apie dviejų mažų Rusijos raketinių laivų pabėgimą iš Sevastopolio birželio 20 d.

Tai „Apostrophe.TV“ eteryje papasakojo Ukrainos karinio jūrų laivyno atstovas spaudai Dmytro Pletenčiukas.

Anot Pletenčiuko, Novorosijske atsirado tuščia erdvė, nes rusai iš ten išplukdė tam tikrą skaičių laivų į Azovo jūrą. O dabar, anot Ukrainos karinio jūrų laivyno atstovo spaudai, rusai iš Sevastopolio siunčia savo laivus į šias laisvas vietas Novorosijske.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
1737

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Į Novorosijską persikėlė du maži raketiniai laivai. Na, galime teigti, kad ši didelė laivų grupė, išplaukusi iš Novorosijsko, dabar yra Azove. Novorosijske atsirado šiek tiek laisvos vietos prisišvartuoti ir tuo buvo pasinaudota: iš Sevastopolio pabėgo dar du laivai“, – sakė Pletenčiukas.

 

Vienas jų yra projekto 1239 laivas „Bora“, pastatytas 1984 m. Iš viso Rusijos kariniam jūrų laivynui buvo numatyta pastatyti 16 tokių laivų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(182)
(14)
(168)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()