[ŽT] Pajudėjo B-1B „Lancer“. Kas vyksta  ()

B-1B „Lancer“ bombonešių grupė buvo išsiųsta į Guamo bazę Ramiojo vandenyno vakaruose.


B-1B „Lancer“
B-1B „Lancer“
© Alan Wilson (CC BY-SA 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rockwell_B-1B_Lancer_%E2%80%9886-111_-_EL%E2%80%99_%2829273832015%29.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV sustiprino strateginių pajėgų buvimą Azijos regione po Vladimiro Putino vizito Šiaurės Korėjoje.

B-1B „Lancer“ branduolinių bombonešių grupė buvo išsiųsta į Guamą Ramiojo vandenyno vakaruose, ketvirtadienį (birželio 20 d.)  pranešė JAV Indijos ir Ramiojo vandenyno vadavietė (PACOM).

[Vokietija!] Fantastiškos kainos ir puikios kokybės lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams
1903 2

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai, trikojis + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 520nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

Viršgarsinis lėktuvas, galintis gabenti iki 34 tonų sveriančias bombas, atvyko į Guamą, kad pademonstruotų „pasirengimą reaguoti remiant sąjungininkus, partnerius ir draugus“, pranešė PACOM. Bombonešiai vykdys „įprastines bombonešių grupės misijas“.

 

„Stars and Stripes“ duomenimis, beveik vienu metu į Guamą pirmą kartą per dvejus metus atvyko JAV karinio jūrų laivyno branduolinis lėktuvnešis USS Ronald Reagan, taip pat valdomų raketų kreiseris USS Robert Smalls.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(5)
(58)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()