[ŽT] „Jie vos nepralaužė fronto.“ Kritiškiausias karo etapas  ()

„Man karas vyksta ne 2,5 metų ar 10.“



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=815653887414358&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karas Ukrainoje keičiasi, iš pradžių buvo tikimasi priešpriešinio puolimo, o vėliau –  Rusijos puolimo šį pavasarį. Dabar vyksta intensyvūs mūšiai, o kitur tęsiasi pozicinis karas, kuriame nė viena pusė neturi galimybės išsiveržti.

„Man karas vyksta ne 2,5 metų ar 10. Aš jį matau daug platesniame, kelių šimtų metų, net tūkstančio metų kontekste. Bet jei kalbame apie pustrečių paūmėjimo metų laikotarpį, tai dabar man yra pats kritiškiausias karo etapas. Žmonės stebėjo įvykius Avdijivkoje, po Avdijivkos – priešas vos nepralaužė fronto. Situacija ir toliau išlieka kritinė. Tačiau žmonės mėgsta atnaujinti „DeepState“ žemėlapį ir daro savo išvadas. Ir jiems atrodo, kad padėtis stabilizavosi. Ir tai vėl atsipalaidavimo akimirka. Dabar žmonės ima ir pagalvoja: „Situacija fronte stabilizavosi, na, gal kažkiek užkariaus Donecko ir Luhansko sričių, pajudinkime derybas“, –  interviu „Ukrainskaja pravda“ pareiškė Trečiosios šturmo brigados antrojo bataliono vadas Dmytro Kucharčukas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, 4K vaizdo registratoriai, išmanieji elektros jungikliai, ant kaklo pakabinami mini ventiliatoriai, automobilio diagnostikos įrenginiai ir kt.
2238 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW03B“ - pripučia SUP irklentė

2) „iMars X22“ - automobilinis 4K vaizdo registratorius

3) „RMDZT-1PNL“ - išmanusis elektros jungiklis

4) Ant kaklo pakabinamas mini ventiliatorius

5) „LANPWR“ - 12V 100Ah LiFePO4 aukščiausios klasės akumuliatorius

6) „Konnwei KW906“ - automobilio diagnostikos įrenginys

Išsamiau

 

Pasak kariškio, deja, dabar Ukrainoje nėra vienybė visuomenėje. Dabar ukrainiečiai susiskirstę į ukrainiečių pasaulį ir chocholų pasaulį. Jo nuomone, pastarųjų šiandien kur kas daugiau.

Chocholas Dniepre sutiks atsisakyti Donecko ir Luhansko regionų, o Lvivo kraštas sutiks atsisakyti Ukrainos palei Zbručę“, – sakė Kucharčukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(48)
(-29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: