„Jiems gerai sekasi. Tai gali turėti kritinių pasekmių.“ Vadas prasitarė  ()

„Nereikia dramatizuoti situacijos.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=815682664078147&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trečiosios šturmo brigados antrojo bataliono vadas Dmytro Kucharčukas interviu „Ukrainskaja pravda“ pakomentavo situaciją aplink Časiv Jarą. Kovotojas patikino, kad jo užėmimas reikš ne ką daugiau, kaip šio miesto užgrobimą. Tai pasakytina ir apie Kostiantynivką, Družkivką, Slavianską ir Kramatorską.

„Kiek tai kritiška? Atvirai kalbant, bet kokia gyvenvietė nėra svarbesnė už bet kokią kitą gyvenvietę. Taip, Časike yra aukštumų, bet jų yra ir Kostiantynivkoje. Todėl visiškai nereikia dramatizuoti situacijos. Tačiau kartu reikia suprasti, kad priešas neturi tikslų ir uždavinių užimti Donecko ir Luhansko sričių arba Charkivo, Sumų ar Kyjivo sričių. Jie eis tol, kol mes jų nesustabdysime“, – pabrėžė jis.

[EU+Kuponai] „UEFA Euro 2024 Flash Sale“! Įspūdingų vaizdo projektorių ir garso sistemų išpardavimas. Stebėkite futbolą milžiniškame 4K ekrane (Video)
2

„UEFA Euro 2024 Flash Sale“

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-07-14!

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

1) „Wanbo DaVinci 1 Pro“ - LCD projektorius, 1080P, 600 ANSI, Android 11, Netflix ir Widevine DRM L1 sertifikatai

2) „Ultimea Apollo P40“ - „geriausias vaizdo projektorius, kokį tik esu testavęs!“

3) „Ultimea Apollo S40“ - 2.2 kanalų soundbar'as

4) „JMGO N1 Ultra 4K“ - aukščiausios klasės lazerinis DLP vaizdo projektorius tiems, kurie ieško maksimumo

Išsamiau

Kaip sakė Kucharčukas, dabar jų batalionas ir brigada yra kita kryptimi Charkivo srityje. Trečioji puolimo brigada ten kaunasi prieš Rusijos Federacijos 20-osios armijos trečiąją diviziją. Kiekvieną dieną priešas vykdo puolimus, tačiau Ukrainos ginkluotosios pajėgos juos atremia.

Časiv Jaras, Vovčanskas, Raihorodkos kryptis, Zaporižios kryptis – tai taktinės Rusijos Federacijos puolimo operacijos, kuriomis siekiama visiškai sunaikinti pirmiausia kairįjį krantą, o paskui visą Ukrainą.

 

„Netikiu operatyviniais proveržiais. Netikiu, kad kažką gali pasiekti didelių kolonų transporto priemonės. Karo pobūdis pasikeitė: šiandien didelę reikšmę turi nepilotuojamos kovinės oro transporto priemonės ir ginklai. Jie bandė siųsti dideles kolonas, ir visi šie bandymai patyrė didelį fiasko. Mes netgi norime, kad jie siųstų dideles kolonas, nes jas taip lengva ir smagu dusinti. Tai ne tai, kas gali atnešti sėkmę priešui. O štai tas šliaužiantis puolimas, kurį jie pasirinko ir kuris jiems gerai sekasi, mums gali turėti ne tik nemalonių, bet ir kritinių pasekmių“, – perspėjo Kucharčukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(0)
(27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: