„Taškas kartą ir visiems laikams.“ Budanovas papasakojo, kaip mato karo pabaigą  ()

Rusija nedrįsta pradėti naujos atviros mobilizacijos bangos. Kremlius bijo neigiamos visuomenės reakcijos ir, anot Budanovo, jis dėl to neklysta.



© Головне управління розвідки Міністерства оборони України (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kyrylo_budanov_in_his_office_4.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-21 „Taškas kartą ir visiems laikams.“ Budanovas papasakojo, kaip mato karo pabaigą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas Kyrylo Budanovas papasakojo, kaip mato karo pabaigą Ukrainoje.

Yra tik du būdai įveikti destruktyvų Rusijos propagandos poveikį. Pasak Budanovo, kalbama apie „kažkokią force majeure situaciją“ arba labai ilgą sistemos darbą, kurio rezultatas bus matomas tik po kelių dešimtmečių.

„Putinui svarbiausia yra vidinis stabilumas, todėl jis viską sutelkia, ne tik pinigus, žiniasklaidos kontrolei, darbui su visuomene, masių kontrolei“, – pabrėžė Budanovas.

Norite žinoti, ar jūsų namų oras gali sukelti vėžį? Tokio matuoklio Lietuvoje nerasite nei su žiburiu
2753 2 2

Super gera kaina

Ribotas kiekis

Itin geras funkcionalumas

Išsamiau

Jis aiškino, kad būtent dėl ​​to Rusija nedrįsta pradėti naujos atviros mobilizacijos bangos. Kremlius bijo neigiamos visuomenės reakcijos ir, anot Budanovo, jis dėl to neklysta.

Budanovas pripažino, kad yra neatsiejamo jėgos ir diplomatijos požiūrio šalininkas konfrontacijos su Rusijos Federacija klausimu.

„Nei Korėjos, nei Moldovos, nei Vokietijos scenarijai Ukrainoje neįmanomi – nė vienas iš jų neveiks. Tai turi būti kartą ir visiems laikams sustabdyta“, – tikino Budanovas.

 

„Čia reikia kartą ir visiems laikams padėti tašką. Rusijos karas prieš Ukrainą yra ryškus įrodymas, kaip vienas žmogus pakirto pasaulio saugumo sistemą. Arba mes kartu grįšime prie pasaulio tvarkos, kuri buvo sukurta ir daugelį metų daugiau ar mažiau tenkino visus, arba atėjo laikas naujai pasaulio tvarkai“, – įspėjo Budanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(4)
(70)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: