„Reikia išlaikyti bent tą 5 km juostą.“ Skubiai keičiamas planas  ()

Šalys „susikeitė vietomis“.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=815803470732733&set=a.229159252730494

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos per kautynes ​​Charkivo srityje privertė Rusijos vadovybę priimti sprendimą pereiti nuo puolimo į gynybą. Apie tai per „Radio NV“ sakė buvęs bataliono „Aidar“ būrio vadas Jevhenij Dikij.

Anot jo, puolimo operacijos Charkivo srityje pradžioje rusai planavo puolimą ir Sumų srityje. Tačiau Rusijos armijos vadovybė turėjo Charkivo kryptimi perkelti daugiau dalinių, nei buvo planuota.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanieji maitinimo lizdai, kaulais grojančios ausinės, kampo matuokliai, aukšto slėgio plovimo įrenginiai ir kt. (Video)
1600 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30/2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzWolf BW-SHP6 Pro“ - išmanieji maitinimo lizdai, 4 vnt.

2) „BlitzWolf BW-BTS8“ - kaulais grojančios belaidės ausinės

3) „MUDIRO EW-S03“ - 500W aukšto slėgio plovimo įrenginys

4) „ETOPOO“ - kampo matuoklis

5) „Formovie Xming Q1SE“ - 1080P vaizdo projektorius

6) „FNIRSI DMT-99“ - multimetras

Išsamiau

Rusija keičia planus. „Apskritai (okupantai turėjo – red.) pakeisti savo planus ten (Charkivo srityje – red.) iš didelio veržimosi į mūsų teritorijos gilumą į bandymą dabar išlaikyti bent tą penkių kilometrų juostą, kurią jie išspaudė pirmosiomis jų puolimo dienomis. Dabar jie jau ginasi“, – sakė jis.

 

Be to, Dikij pažymėjo, kad tai nereiškia, kad Ukrainos kariuomenei šioje mūšio srityje pasidarė lengviau. Jis pridūrė, kad prie Lypcų ir Vovčansko mieste tęsiasi intensyvios kovos.

„Tačiau tai jau yra mūšiai, kuriuose jau mes esame puolime. Ten jau susikeitėme vietomis“, – sakė buvęs bataliono „Aidar“ kuopos vadas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(132)
(2)
(130)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: