„Jie išeina po vieną, po du arba grupėmis...“ Gali būti didelė staigmena (Video)  ()

Į gamyklą bandė įsibrauti trys šturmo grupės.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=816281757351571&set=pb.100069092624537.-2207520000

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-23 „Jie išeina po vieną, po du arba grupėmis...“ Gali būti didelė staigmena (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Agregatų gamykloje Rusijos kariškiai yra apsupti penkias dienas be galimybės sulaukti pagalbos iš išorės. Prieš kelias dienas į gamyklą bandė įsibrauti trys šturmo grupės, tačiau dvi iš jų buvo sunaikintos, į gamyklą pateko tik nedidelė grupės dalis. Bet tai lašas jūroje, nes apskritai okupantams ten baigiasi amunicija, maistas ir vaistai.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Olegas Ždanovas apie tai kalbėjo interviu su Evhenia Kutnova „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, 4K vaizdo registratoriai, išmanieji elektros jungikliai, ant kaklo pakabinami mini ventiliatoriai, automobilio diagnostikos įrenginiai ir kt.
2131 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW03B“ - pripučia SUP irklentė

2) „iMars X22“ - automobilinis 4K vaizdo registratorius

3) „RMDZT-1PNL“ - išmanusis elektros jungiklis

4) Ant kaklo pakabinamas mini ventiliatorius

5) „LANPWR“ - 12V 100Ah LiFePO4 aukščiausios klasės akumuliatorius

6) „Konnwei KW906“ - automobilio diagnostikos įrenginys

Išsamiau

„Taip, vis dar buvo bandoma atakuoti mūsų pozicijas, kad patektų į gamyklą, bet mūsų kovotojai ten aiškiai viską suorganizavo. Mes juk ne šiaip sau laikome juos apsuptyje, bet ir sistemingai pliekiame ugnimi. Ten dirba mūsų aviacija ir artilerija. Kartais tuose griuvėsiuose pasirodo balta vėliavėlė. Rusijos kariškiai išeina po vieną, po du arba grupėmis ir pasiduoda“, – sakė karo ekspertas.

Tada Ždanovas pridūrė, kad čia Ukraina galėtų išvystyti protingą informacinę ir psichologinę operaciją. Priversti pasiduoti priešo garnizoną vien ugnies valdymo pagalba yra galinga priežastis pakelti visuomenės nuotaiką ir ukrainiečių karių kovinę dvasią.

 

Gali būti didelė staigmena. „Manau, kad Generalinis štabas turėtų numatyti tokią įvykių raidą ir, greičiausiai, jis tai įgyvendins“, – prognozavo pulkininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(254)
(5)
(249)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: