„Birželio 21d. sudavė labai rimtą smūgį.“ Pralaužta gynyba. To nesitikėjo niekas  ()

„Objektų ten sočiai“.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© SpaceX-Imagery (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/rocket-launch-spacex-lift-off-693196/

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-23 „Birželio 21d. sudavė labai rimtą smūgį.“ Pralaužta gynyba. To nesitikėjo niekas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 21-osios naktį Ukraina sudavė labai rimtą smūgį Rusijos kariuomenei. Netoli Jeisko Krasnodaro krašte buvo smogta į slaptą Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų bazę.

Apie tai pranešė su Ukrainos kariuomene susijęs žinomas Ukrainos tinklaraštininkas „Nikolajevskij Vaniok“.

Jis pažymėjo, kad per operaciją Ukrainos gynybos pajėgos taikė kombinuotą taktiką, kartu naudodamos raketas ir dronus kamikadzes.

Pralaužta oro gynyba. Rusams jų perimti nepavyko.

„Jūs visi praėjusią naktį stebėjote įvairių nežinomų „mopedų“ (atakos dronų - red.) skrydžius.Tai buvo kombinuota raketų ir „mopedų“ ataka. Skrido visos raketos“, – rašo tinklaraštininkas. Jis patikslino, kad taikinys buvo Rusijos ginkluotųjų pajėgų bazė, kuri specializuojasi naudoti bepiločius orlaivius kamikadzes „Šahed“. „Iš paskutinių oficialių karinių oro pajėgų ataskaitų buvo galima matyti, kad „mopedai“ paleidžiami iš Jeisko rajono. Vadinasi, būtent iš ten atskrido visas šis gėris. Yra puikių preliminarių duomenų apie nuostolius, įskaitant „riebias žuvis“, – papasakojo „Nikolajevskij Vaniok“.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
1769

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jis patikslino, kad tą naktį Ukrainos kariuomenė smogė keliems taikiniams, naudodama skirtingus bepiločius orlaivius. Taikinys buvo ir Astrachanės dujų perdirbimo gamykla, esanti daugiau kaip už 800 km nuo Ukrainos kariuomenės kontroliuojamų Ukrainos teritorijų.

 

Be jos, buvo atakuoti keli Rusijos ginkluotųjų pajėgų kariniai daliniai ir naftos perdirbimo gamyklos. Tinklaraštininkas teigia, kad Ukrainos gynybos pajėgos jau turi bepiločių orlaivių, galinčių įveikti daugiau kaip 2 000 km atstumą. Kai kurie jų buvo išbandyti prieš Rusijos Federaciją.

Objektų, kaip jūs suprantate, užnugario pelkėse užtenka. Ir praktiškai nėra kuo juos pridengti. Esu tikras, kad tolesnės „mopedų“ nudžiugins dar labiau“, – užbaigė „Nikolajevskij Vaniok“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(250)
(6)
(244)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()