Soc. tinklai tiesiog ūžia. Tai ne ATACMS. Tai kas tada atskrido į Jeiską? (Foto)  ()

„Netrukus bus praskleistas šydas ir mes sužinosime.“



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos panaudojo kombinuotą raketų ir dronų ataką, kad sunaikintų slaptą Rusijos ginkluotųjų pajėgų bazę netoli Jeisko Krasnodaro teritorijoje. Rusai internete paviešino šios niokojančios atakos pasekmių nuotraukas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanieji maitinimo lizdai, kaulais grojančios ausinės, kampo matuokliai, aukšto slėgio plovimo įrenginiai ir kt. (Video)
1603 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30/2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzWolf BW-SHP6 Pro“ - išmanieji maitinimo lizdai, 4 vnt.

2) „BlitzWolf BW-BTS8“ - kaulais grojančios belaidės ausinės

3) „MUDIRO EW-S03“ - 500W aukšto slėgio plovimo įrenginys

4) „ETOPOO“ - kampo matuoklis

5) „Formovie Xming Q1SE“ - 1080P vaizdo projektorius

6) „FNIRSI DMT-99“ - multimetras

Išsamiau

Žinoma, kad buvo užpulta bazė, iš kurios į Ukrainą paleidžiami dronai-kamikadzės „Shahed-131/1360“. Ten buvo ne tik dronų atsargos, ten gyveno ir karo specialistai, buvo mokomi okupantai.

Sprendžiant iš nuotraukų, dėl Ukrainos atakos keli Rusijos karinės bazės pastatai buvo visiškai sunaikinti. Rusų nuostoliai nežinomi, tačiau, remiantis žiniasklaidos pranešimais, mažiausiai 9 Rusijos kariškiai buvo skubiai paguldyti į ligoninę.

Rusijos žiniasklaida teigia, kad per ataką tariamai buvo panaudotos ATACMS raketos. Ukrainos šaltiniai šią informaciją neigia. Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms artimas tinklaraštininkas „Nikolajevskij Vaniok“ pranešė apie tai, kad buvo panaudotos Ukrainos raketos.

 

Soc. tinklai tiesiog ūžia. Tai kas tada atskrido į Jeiską? Situaciją komentavo IDF karininkas ir karo stebėtojas Yigalas Levinas. „Pareiškimas apie Ukrainos raketas (atkeliavusias į bazę Jeiske – red.) yra labai įdomus... Šiek tiek daugiau nei visiškai akivaizdu, kad Vankos pareiškimas yra preliudija, ir netrukus bus praskleistas šydas ir mes sužinosime kaip auga Ukrainos tolimojo nuotolio pajėgumai“, – rašė jis „Telegram“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(202)
(3)
(199)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: