„Generolai, užsirašykite tai sau ant kaktos.“ Tai ultimatumas. Beprotiška žinia (Video)  ()

Apie esamą situaciją isteriškai pasisakė „Tryliktasis“.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aplink taip vadinamąją „duobę“ okupuotame Donecke Rusijos ginkluotųjų pajėgų gretose kilo garsus skandalas. Ten Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybė siaubingomis sąlygomis priverstinai laiko savo karius.

Apie esamą situaciją isteriškai pasisakė ir Rusijos kariškis bei populiarus Z tinklaraštininkas Jegoras Guzenko („Tryliktasis“).

„Tryliktasis“ tikina, kad šiandien Donecko „duobėje“ yra daugiau nei 120 Rusijos kariškių, kurie kažkaip neįtiko savo vadams. Juos ruošiamasi siųsti į vadinamuosius „mėsos šturmus“, iš kurių jie gali grįžti tik cinkuotuose karstuose.

Kovotojų ten yra įvairių: yra ir „štormininkų“ („Štorm Z“ – red.), ir sutartininkų, ir mobilizuotųjų. Tai kovotojai iš skirtingų dalinių, kurie už kažkokias istorijas atsidūrė šitoje „duobėje“. Kažkas kažkam nepakluso, vadą na**i pasiuntė, kažką pripažino tinkamu tarnybai, o jo rankos nedirba. Štai tokį ten surinko kontingentą, grotomis užkalė... Ten kovotojai, kurių pirštai nefunkcionuoja... Kažkas neturi kojos, kažkas akies, dar kažko... O vadovybė nori juos pripažinti tinkamais (karinei tarnybai – red.). Ir šiai procedūrai juos visus surinko į ūkinį pastatą, ten viską na**i apkalė grotomis. Juos ten šeria kaip šunis, nešvaru, bl**, ten antisanitariška. Negaliu to aprašyti, piz***. P***ai zonoje gyvena geriau... turi geresnes sąlygas... Jūs fronto kareivius naikinate savo rankomis! Jūs negalite taip elgtis su žmonėmis, tai yra žvėriška!“ – skundėsi Guzenko.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanūs LED šviestuvai, pjūklai, portabilių monitorių rinkiniai, išmanieji elektros jungikliai, ausinės ir 120W įkrovikliai
1153 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzWill BW-CLT2“ - masiškai perkamas išmanus LED šviestuvas

2) „VIOLEWORKS“ - akumuliatorinis tiesinis pjūklas su 4 peiliais

3) „GTMEDIA Mate X“ - monitorių portabilus rinkinukas, fantastiškas daiktas darbui ir pramogoms

4) „Tongou Tuya Wifi DIN RAIL Switch“ - išmanusis elektros jungiklis

5) „Realme Buds Air6“ - TWS ausinės su ANC, LHDC 5.0

6) „Blitzwolf BW-i100“ - 120W galios 5-ių jungčių įkroviklis

Išsamiau

 

Vadams jis davė „kalendorinę savaitę“, kad okupantai būtų perkelti į švaresnę zoną be grotų. Priešingu atveju jis ketina asmeniškai rašyti skundą Rusijos diktatoriui Vladimirui Putinui, taip pat naujajam gynybos ministrui Andrejui Belousovui.

Duodu savaitę. „Apskritai keista, kad kareivis į duobę įkišamas už bet kokį nieką, o ten yra blakės, utėlės, tarakonai, musės, uodai, žiurkės, pelės ir kiti Donecko faunos atstovai. Kodėl generolai nesodinami į duobę? Ne jūs tempiate šį karą, o Rusijos kariai. Užsirašykite tai sau ant kaktos. Laikas tiksi“, – grasino Z okupantas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(110)
(5)
(105)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: