„Dabar aš pasakysiu blogus žodžius. Prasideda pats sunkiausias metas“ (Video)  ()

Kaip vystysis įvykiai Ukrainoje.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=817188983927515&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitrijus Gordonas išdėstė perspektyvas, kurios laukia Ukrainos artimiausioje ateityje: „Dabar aš pasakysiu blogus žodžius, pavargę nuo karo Vakarai prašys Ukrainos sutikti su daugeliu mūsų draugų ir partnerių variantų. Mūsų vakarietiški draugai ir partneriai sakys Zelenskiui, kad jūs turite suprasti, kad pasiekti 1991 m. sienas neįmanoma, ir kad mes turime kažko atsisakyti. Zelenskiui prasideda pats sunkiausias metas: sunkiausia yra ne tai, kas atsitiko, o tai, kas bus toliau, būtent, ką pasirašyti ir kaip pasirašyti, nes, norint baigti karą, reikės kažką pasirašyti“.

Tam, kad namai būtų saugūs - stulbinamų galimybių ir kainos namų apsaugos 433MHz + WiFi + GSM sistema: valdoma iš bet kurio pasaulio taško
1066 4

Ypatingai gera kaina

Pilnas komplektas

Galima papildomai prijungti daviklių

Superinis valdymas ir galimybės

Išsamiau

Dmitrijaus Gordono interviu su Alesia Bacman galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Žinomas žurnalistas kalbėjo, kaip jo manymu įvykiai Ukrainoje galėtų vystytis su Vakarų spaudimu: „Kaip išvairuoti iš šios situacijos Zelenskiui aš nežinau. Tai sudėtinga istorija, neduok Dieve tokios niekam. Man atrodo, kad Zelenskis, atsižvelgiant į veiksnius, apie kuriuos kalbu, būtent Vakarų spaudimą, gali žengti netradicinį žingsnį: kreiptis į tautą ir surengti referendumą, kad galėtų pasakyti Vakarams tą patį: čia referendumas, čia jo sprendimas (ar ukrainiečiai sutinka, ar nesutinka su tuo, ką jūs sakote)“.

 

„Vakarai darys spaudimą, nes Vakarai yra linkę galvoti taip: mes laikome Putiną plieno gniaužtuose, bet mums reikia susitarti, nes jei jie norėtų nužudyti Putiną jie mums duotų visus reikalingus ginklus ir mes tą klausimą išspręstume per kelis mėnesius“, – pažymėjo ukrainiečių tinklaraštininkas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(8)
(40)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: