„Su juo neįmanoma derėtis.“ Riba pasiekta. Ką skelbia generolas Milley  ()

Kariniu atžvilgiu, karas Ukrainoje jau pateko į aklavietę, tačiau Rusija savo tikslų taip ir nepasiekė. Be to, rusai patyrė didelių gyvosios jėgos nuostolių.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=816890087290738&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai kalbėdamas Prinstono Universitete vykusiame susitikime pasaulinių iššūkių klausimams aptarti pasakė buvęs JAV generalinio štabo pirmininkas Markas Milley, remdamasi „Ukrinform“ praneša ELTA.

Anot M. Milley, jei nei vienas iš karo dalyvių nesugeba pasiekti savo karinių tikslų, būtina pradėti derybas, tačiau Rusija nerodo jokio noro tą daryti, o pats V. Putinas „nėra patikimas partneris, su kuriuo būtų galima derėtis“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanieji maitinimo lizdai, kaulais grojančios ausinės, kampo matuokliai, aukšto slėgio plovimo įrenginiai ir kt. (Video)
1603 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30/2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzWolf BW-SHP6 Pro“ - išmanieji maitinimo lizdai, 4 vnt.

2) „BlitzWolf BW-BTS8“ - kaulais grojančios belaidės ausinės

3) „MUDIRO EW-S03“ - 500W aukšto slėgio plovimo įrenginys

4) „ETOPOO“ - kampo matuoklis

5) „Formovie Xming Q1SE“ - 1080P vaizdo projektorius

6) „FNIRSI DMT-99“ - multimetras

Išsamiau

Riba pasiekta

Vargu, ar politinį sprendimą galima pasiekti karinėmis priemonėmis. Todėl abi šalys turėtų tai suprasti ir ieškoti alternatyvaus būdo savo politinei problemai išspręsti, o derybos būtent ir būtų toks būdas. Tačiau dabar reikalas tas, kad turite būti realistais – rusai tikrai nėra pasirengę derėtis“, – kalbėjo M. Milley, pabrėždamas, kad sprendimą dėl derybų turės priimti Ukraina.

 

Tačiau, jo nuomone, karo Ukrainoje grynai kariniu būdu neišspręsi.

„Nei viena šalis nėra pasirengusi derėtis ir jos toliau talžys viena kitą karinėmis priemonėmis, nebent mūšio lauke nutiks kažkas keisto ar netikėto“, – mano Amerikos generolas.

Jis taip pat yra įsitikinęs, kad V. Putinas ketina prikelti Rusijos imperiją, palei savo sienas sukurti buferinę zoną, sunaikinti NATO aljansą ir atskirti jį nuo Jungtinių Valstijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: ELTA
ELTA
(18)
(6)
(12)
Kopijuoti, platinti, skelbti ELTA turinį be ELTA raštiško sutikimo draudžiama

Komentarai ()

Susijusios žymos: