Jie jas meta rusams už apykaklės. Tiesiog neįtikėtina. „Ima kokybe“  ()

Ukrainos kariuomenė naudoja gudrią taktiką.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=809780434668370&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos neturi lygių dronų atžvilgiu. Rusai iš tiesų turi daugiau dronų, tačiau Ukrainos kariuomenė stengiasi laimėti ne kiekybe, o naudojimo kokybe, sakė bepiločių orlaivių smogiamojo bataliono „Achilas“ vado pavaduotojas 92-joje atskirojoje šturmo brigadoje Olesis Maliarevičius, praneša „24 kanalas“.

„Kiekybės nesivaikome, stengiamės imti kokybe. Jei rusai, pavyzdžiui, gali sau leisti laisvą medžioklę, kai visiškai įkrautas dronas skrenda į kokį nors taikinį, o taikinio nėra, jis tiesiog nukrenta į lauką arba išsikrauna baterija. Mes to neleidžiame. Kiekvienas mūsų dronas skrenda į taikinį“, – sakė kovotojas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Dviračių žibintuvėliai, išmaniosios IP kameros, 2in1 multimetrai su osciloskopais, aukšto slėgio plovimo įrenginiai ir kt. (Video)
1253 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30/2024-08-31

Ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Violent Mini Wind Fan“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

2) „LAOTIE B02“ - įkraunamas 1800lm dviračių žibintas

3) „MUSTOOL MT10A“ - 2in1 osciloskopas ir multimetras

4) „Hiseeu WTD714“ - 4MP, 2K, PTZ IP kamera, įkraunama nuo saulės

5) „FASGet“ - 16 linijų lazeriniai nivelyrai

6) „AUTSOME“ - 500W aukšto slėgio plovimo įrenginys

Išsamiau

Anksčiau tapo žinoma, kad ukrainiečių kūrėjams pavyko patobulinti smogiamuosius dronus su specialia mikroschema, kuri leidžia atidėti smūgį.

 

„Naudojame juos, kai vykdome nuotolinį išminavimą, mėtome rusams bombas už apykaklės, prieštankines minas ar kitus įtaisus, kurie po kurio laiko suveikia automatiškai, – sakė Maliarevičius. – Būna, kad priešas pasislepia už medžio ar namo, bėga, o dronas skrenda paskui jį, ir galiausiai dronas visada laimi, nes pilotas žino, ką daryti, kad sunaikintų okupantą.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(1)
(83)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()