Yra labai mažai informacijos. Jie kažką rezga. „Manau, kad artimiausiu metu...“  ()

Rusijos armija kaupia rezervus.



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=817750163871397&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armija kaupia rezervus, kad sustiprintų karines operacijas Zaporižios srities pietuose. Tai televizijos kanale „Espresso“ pareiškė karo ekspertas Vladislavas Selezniovas.

Jie kažką rezga. „Šiuo metu yra labai mažai informacijos, kad Rusijos okupacinė armija aktyviai ruošiasi puolimo veiksmams Robotynės srityje. Rusai į Mariupolio uostą aktyviai tempia karinę techniką ir įrangą. Jie bando visiškai aprūpinti karių grupuotę pietuose. Manau, kad artimiausiu metu jie pradės aktyvius karo veiksmus Zaporižios srities pietuose ir galbūt pietrytinėje Donecko srities dalyje“, – kalbėjo ekspertas.

Su kuponais fantastiškas SUP irklenčių pasirinkimas, bent 300€ pigiau nei Lietuvoje „OnePlus 12“ išmanieji telefonai ir „OnePlus Buds 3“ TWS ausinės (Video)
1596 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš EU/Honkongo sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „OnePlus 12“ - 12-256GB, globalios versijos išmanieji telefonai

3) „OnePlus Buds 3“ - TWS ausinės su LHDC

Išsamiau

Selezniovas pažymėjo, kad Rusijos okupantai didina savo grupuotę laikinai okupuotose Ukrainos teritorijose. Anot jo, dabar priešui svarbu ištempti Ukrainos rezervus ir išteklius skirtingomis fronto kryptimis.

 

„Todėl, kartu su įvykiais, vykstančiais Charkivo srities šiaurėje, priešas bandys transformuoti savo skaitinį ir techninį pranašumą Ukrainos pietuose. Tai užduotis, kurios Putinas reikalauja iš savo generolų. Neseniai jis pareiškė, kad yra pasirengęs pradėti derybas su Ukraina, jei Kyjivas atsisakys Zaporižios, Donecko, Luhansko ir Chersono regionų. Tačiau net ir pagal tokį scenarijų Putinas nesilaikys jokių susitarimų“, – mano karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(17)
(-13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: