Košmaras. Daugybė aukų. Rusijos oro gynyba smogė į save  (3)

Jiems sakė, kad ten saugu.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© cagrikarip (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/users/cagrikarip-22181986/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusiški Z-kanalai pripažino, kad sekmadienį, birželio 23 d., Sevastopolio paplūdimyje žmonės žuvo dėl Rusijos oro gynybos sistemų veiksmų. 

Rusiškas „Helicopterpilot“ kanalas rašo, kad raketa, kurios kovinė galvutė sprogo virš Sevastopolio, buvo nukreipta į kitą Rusijos oro gynybos raketą pusiasalyje, o ne į paplūdimį, todėl žmonės žuvo dėl virš paplūdimo Rusijos oro gynybos sistemų numuštos raketos.

„Raketa buvo paleista ne į paplūdimį, o į kitą oro gynybos raketą, todėl taip atsitiko dėl priešlėktuvinės gynybos veiksmų“, – rašoma žinutėje.  

Su kuponais fantastiškas SUP irklenčių pasirinkimas, bent 300€ pigiau nei Lietuvoje „OnePlus 12“ išmanieji telefonai ir „OnePlus Buds 3“ TWS ausinės (Video)
1610 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš EU/Honkongo sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „OnePlus 12“ - 12-256GB, globalios versijos išmanieji telefonai

3) „OnePlus Buds 3“ - TWS ausinės su LHDC

Išsamiau

Be to, kanalas kaltina Rusijos valdžią, kuri vasaros pradžioje viliojo žmones atostogauti Kryme, teigdama, kad pusiasalis yra „saugus“. 

Kitas rusų kanalas „lpr 1“ rašo apie perspėjimo sirenų ir modulinių slėptuvių trūkumą žmonių susibūrimo vietose.

„Kodėl nepakalbėjus apie tuos, kurie, žinodami, kad šalia vietovės yra kai kas, apie ką žino visas Sevastopolis, neatšaukia ten atostogų sezono“, – rašo dar vienas kanalas.  

 

Rusijos Federacijos sveikatos apsaugos ministerija pranešė, kad Sevastopolyje nukritus raketų nuolaužoms buvo sužeisti 124 žmonės. Okupacinė miesto valdžia teigia, kad žuvo penki žmonės, įskaitant tris vaikus. Viena iš žuvusiųjų – Magadano vicemero Olego Averjanovo devynerių metų dukra. 

Učkujevkos paplūdimiai, į kuriuos nukrito raketos nuolaužos, yra už 6 km nuo Rusijos kariuomenės Belbeko karinio aerodromo. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(196)
(0)
(196)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)