„30 minučių ir 10 žmonių.“ Pagaliau kažkas paaiškėjo  ()

Analitikai papasakojo, ko reikia norint paruošti Su-27 kilimui.



© Moonhunterofindia (CC BY-SA 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sukhoi_su-27_%28blue%29_flying_in_sky.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Analitikai įvertino „ArmyTV“ reportažą apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gretose esantį Su-27 ir pastebėjo, kad kadre buvo „oras-oras“ raketos R-27.

Leidinys „Defence express“ atkreipė dėmesį į tai, teigdami, kad tai rodo, jog Ukrainos aviacijos gretose tokie kovinio mokymo lėktuvai aktyviai naudojami kovose su okupantais.

Leidinio analitikai pažymėjo, kad apskritai apie Su-27 Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gretose karo metu užsimenama labai retai, todėl pats straipsnis yra vertingas.

Su kuponais fantastiškas SUP irklenčių pasirinkimas, bent 300€ pigiau nei Lietuvoje „OnePlus 12“ išmanieji telefonai ir „OnePlus Buds 3“ TWS ausinės (Video)
1596 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš EU/Honkongo sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „OnePlus 12“ - 12-256GB, globalios versijos išmanieji telefonai

3) „OnePlus Buds 3“ - TWS ausinės su LHDC

Išsamiau

Analizuodami pranešimą, ekspertai atkreipė dėmesį į įdomų išsakytą rodiklį, kad Su-27 tipo orlaivį paruošti kilimui reikia nuo 30 iki 60 minučių ir 10 žmonių iš techninio personalo, kurių kiekvienas išmano atskirus orlaivio komponentus – ryšius, lėktuve esančius ginklus ir kita.

„Mažai buvo kalbama apie mūsų Su-27 pritaikymą vakarietiško tipo valdomiems ginklams – sakoma, kad tai buvo „improvizuoti sprendimai“. Tuo pačiu yra detalė, kuri parodo, kad mūsų naikintuvai Su-27 naudojami visam galimų užduočių sąrašui – oro taikinių perėmimui, oro priedangai ir priešo antžeminių taikinių puolimui“, – pažymima leidinyje.

 

Kalbant apie skrydžio charakteristikas, iš šios perspektyvos Su-27 apibūdinamas kaip orlaivis, turintis didelius, bet ne neribotus resursus, kurie netgi padeda ištaisyti kai kurias piloto klaidas pilotavimo metu.

Taip pat leidinyje lyginamas Su-27 ir F-16. Atsakymas toks: vakarietiško naikintuvo naudai taikinių aptikimo ir gavimo diapazonas yra toks didelis, kad sovietinio tipo orlaiviams tai nepasiekiama.

Ir nors Ukrainos ginkluotosiose pajėgose nėra vakarietiškų naikintuvų, Su-27 tenka nemenka kovinio darbo našta, nors jo ištekliai nėra neriboti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(3)
(24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()