„Atgaivinta iš Antrojo pasaulinio karo laikų.“ Neįtikėtina. Ką ruošia Rusija  ()

Rusijos armijoje vyksta didelės reformos.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Vitaly V. Kuzmin (CC BY-SA 4.0) | https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_Armed_Forces#/media/File:Alabino220415part1-06.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujoje Karo studijų instituto (ISW) ataskaitoje teigiama, kad Rusijos armijoje vyksta didelės reformos, įskaitant naujų vienetų kūrimą. Ukrainos šaltinių pareiškimai apie „51-ąją armiją“ yra „ankstyvieji rodikliai, kad Rusijos Federacija suformavo dar vieną jungtinę ginklų armiją, kurią ketinama dislokuoti Ukrainoje“.

Karo analitikai cituoja Charkivo pajėgų grupės atstovą Jurijų Povchą, teigiantį, kad Rusijos armija ketina Charkivo kryptimi perkelti „51-osios armijos 9-osios motorizuotosios šaulių brigados“ dalinius.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Atminties kortelės, automobilio diagnostikos įrenginiai, mini PC, ventiliatoriai, stulbinamų galimybių išmanieji laikrodžiai ir kt. (Video)
1701 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30/2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „LAUNCH CR3008 PLUS“ - automobilio diagnostikos įrenginys

2) „BlitzWolf BW-TF1“ - 32-256GB atminties kortelės su adapteriu

3) Ant kaklo pakabinamas mini ventiliatorius

4) „Ninkear N9“ - mini PC, 8+256GB, Windows 11

5) „MechZone“ - 72 klaviatūros dangtelių rinkinys

6) „ET210“ - išmanusis laikrodis

Išsamiau

Anot Povcho, Rusijos armija jau perkėlė savo dalinius iš Chersono srities ir iš kitų krypčių į Charkivo kryptį.

Karių operatyvinės-strateginės grupės „Chortycia“ atstovas Nazaras Vološinas taip pat sakė, kad Rusijos kariai ketina perkelti 155-osios jūrų pėstininkų brigados (Ramiojo vandenyno laivyno) ir „51-osios armijos 9-osios motorizuotosios šaulių brigados“ dalinius Charkivo kryptimi, siekiant kompensuoti didelius nuostolius.

 

ISW neseniai gavo pranešimą, kad Rusijos armija perkėlė 155-osios jūrų pėstininkų brigados ir 9-osios motorizuotosios šaulių brigados dalinius iš Donecko vakarų ir pietvakarių į Charkivo kryptį, tačiau neužfiksavo jokių pranešimų apie Rusijos „51-ąją armiją“.

ISW pažymėjo, kad Rusijos armija galėjo prijungti 9-ąją motorizuotųjų šaulių brigadą prie atgaivintos, galbūt iš Antrojo pasaulinio karo laikų, „51-osios armijos“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(23)
(-18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: