„Generolai bando nuversti vyriausybę.“ Visi šokiruoti. Prasideda didžiulė audra  ()

Ministras pirmininkas šią informaciją kategoriškai neigia.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Israel Defense Forces (CC BY-SA 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Flickr_-_Israel_Defense_Forces_-_Nachal_Brigade_Reconnaissance_Battalion_in_%22Commando%22_Training_%286%29.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio ministro pirmininko Benjamino Netanyahu žmona Sara Netanyahu per susitikimą su įkaitų šeimų nariais išreiškė nepasitikėjimą Izraelio karine vadovybe. Be to, ji užsiminė, kad Izraelio kariuomenės generolai bando nuversti vyriausybę.

Apie tai pranešė laikraštis „Haaretz“.

Netanyahu biuro pareiškime, kurį cituoja leidinys, ši informacija kategoriškai paneigiama, o „klaidingi, dabartiniai ir nuolatiniai informacijos nutekėjimai“ apie ponią Netanyahu vadinami „bjauria neteisybe“.

[Vokietija] Tik 37€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
1471 3

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

„Haaretz“ teigimu, nutekėjimas įvyko per susitikimą su „Hamas“ nuo spalio 7 d. laikomų įkaitų giminaičiais, kurie buvo pasipiktinę Saros Netanyahu komentarais.

Nors ministro pirmininko žmona aiškino, kad nepasitiki karine vadovybe, o ne visa IDF, įkaitų šeimos buvo sutrikusios, nes jų artimųjų gyvybė priklauso nuo kariuomenės.

 

Netanyahu atsakyme taip pat sakoma, kad ministro pirmininko žmona „savo iniciatyva dirba dėl įkaitų šeimų, žuvusiųjų šeimų... ir visų, susijusių su šiuo sunkiu karu, ir padeda, kiek gali.“

„Nepaisant balsų, kurie bando jai pakenkti... Ponia Netanyahu ir toliau dirbs tų, kurie nukentėjo per karą, labui ir melsis, kad visi 120 įkaitų greitai sugrįžtų“, – rašoma ministro pirmininko pareiškime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(2)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()