[ŽT] „Tai paskutinė gynybos linija.“ Ukrainai šokas. Kas nutiko  ()

Ateinantį mėnesį Donecko fronte tęsis aktyvūs karo veiksmai. Priešas bandys užimti jei ne visą regioną, tai bent jau sugrąžinti Ukrainos kariuomenę atgal į vadinamuosius įtvirtintus miestus – galingas gynybos linijas.



© 33 Окрема Механізована Бригада (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=817628047216942&set=pcb.817628237216923

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Donecko fronte reikalai labai karšti, bet katastrofiškos padėties nėra. Esant reikalui, Ukrainos kariai traukiasi į palankesnes pozicijas, tačiau tai daro koordinuotai ir prisidengdami ugnimi, be paniškų pabėgimų iš mūšio lauko.

Nepaisant to, netrukus gali įvykti nemalonus įvykis. Artimiausią mėnesį priešas gali nustumti Ukrainos karių pozicijas į vadinamuosius įtvirtintus miestus, kurie yra paskutinė gynybos linija Donecko srityje.

[Vokietija] Tik 37€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
1471 3

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Tokią nuomonę išsakė Ukrainos karo teisės studijų centro vadovas Oleksandras Musijenko.

„Tiesą sakant, tai yra paskutinė gynybos linija Donecko srityje. Tai linija, kuri drieksis pagal Slovjansko, Kramatorsko, Konstantinivkos, Pokrovsko linijas“, – prognozavo Musijenko.

 

Kartu karo ekspertas pabrėžė, kad tam tikruose fronto sektoriuose rusai nepasiekia net taktinių laimėjimų, pavyzdžiui, Vuhledaro ir Marjinkos srityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(86)
(-27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: