[ŽT] „Tai, ko reikia labiausiai.“ Galinga parama Ukrainai  ()

Detalės kol kas neatskleidžiamos.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Ichigo121212 (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/tank-war-armour-heavy-vehicle-203496/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kyjivas gavo didelę ginklų siuntą iš dar vienos sąjungininkės – Ispanijos. Į karinės pagalbos paketą buvo įtraukta tai, ko Ukrainos gynybos pajėgoms reikia labiausiai. Tai pranešė Ispanijos leidinys „El Mundo“, remdamasis vyriausybės šaltiniais.

Su kuponais fantastiškas SUP irklenčių pasirinkimas, bent 300€ pigiau nei Lietuvoje „OnePlus 12“ išmanieji telefonai ir „OnePlus Buds 3“ TWS ausinės (Video)
1596 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš EU/Honkongo sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „OnePlus 12“ - 12-256GB, globalios versijos išmanieji telefonai

3) „OnePlus Buds 3“ - TWS ausinės su LHDC

Išsamiau

Pranešama, kad ginklai Ukrainą pasiekė praėjusią savaitę, birželio 21 d. Tarp ispanų perduotų ginklų yra raketos JAV priešlėktuvinėms sistemoms „Patriot“. Ukrainiečiams jų labai reikia, kad galėtų perimti Rusijos raketas.

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis buvo pranešęs apie su Madridu pasiektus susitarimus dėl Ukrainos priešlėktuvinės gynybos stiprinimo, tačiau jo detalės vis dar laikomos paslaptyje.

 

Be „Patriot“ raketų, karinės pagalbos paketą sudarė tankai „Leopard 2A4“, 155 mm artilerijos sviediniai, bepiločių orlaivių slopintuvai, sekimo sistemos, ir kita. Tai antroji ispanų ginklų siunta Ukrainai šį mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(4)
(62)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()