[ŽT] „Savo noru pasirašo kontraktą. Jų yra daug.“ Netikėta žinia. Kas ateina į karą  ()

Mychailo Podoliakas padarė pareiškimą.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=817628020550278&set=pcb.817628237216923

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento patarėjas Mychailo Podoliakas padarė pareiškimą apie moterų mobilizaciją Ukrainoje. Prezidentūros vadovo patarėjas pabrėžė, kad moterys gynėjos itin efektyviai atlieka kovines užduotis, o daugelis jų yra labiau motyvuotos nei vyrai.

Prezidento Volodymyro Zelenskio atstovą sužavėjo Ukrainos moterų drąsa ir ryžtas. Joms nereikia valstybės prievartos veiksmų. Daugelis gynėjų savarankiškai ir savo noru sutinka kovoti. Be to, ne visada tai yra lengvesnė veikla. Jos atlieka tokius pačius darbus, kaip fiziškai atsparūs vyrai.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Dviračių žibintuvėliai, išmaniosios IP kameros, 2in1 multimetrai su osciloskopais, aukšto slėgio plovimo įrenginiai ir kt. (Video)
1225 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30/2024-08-31

Ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Violent Mini Wind Fan“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

2) „LAOTIE B02“ - įkraunamas 1800lm dviračių žibintas

3) „MUSTOOL MT10A“ - 2in1 osciloskopas ir multimetras

4) „Hiseeu WTD714“ - 4MP, 2K, PTZ IP kamera, įkraunama nuo saulės

5) „FASGet“ - 16 linijų lazeriniai nivelyrai

6) „AUTSOME“ - 500W aukšto slėgio plovimo įrenginys

Išsamiau

„Apie moterų mobilizaciją. Šiandien lygios teisės, užtenka pasirašyti sutartį, to užtenka. Yra daug šaunių merginų, moterų, kurios savo noru pasirašo kontraktą. Jų yra daug. Sprendimas yra sąmoningas, nepriklausomai nuo socialinių aplinkybių. Jos daug geriau tai suvokia, nei tam tikra dalis Ukrainos vyrų. Ir čia nėra jokios diskusijos, jos labai šauniai dirba fronto linijoje, ne tik atlieka medicinines užduotis ar valdo dronus. Jos vykdo kovines misijas aukščiausiu lygiu“, – pažymėjo Podoliakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(3)
(46)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: